Ahoj, tři týdny zpět jsem si nahmatala v podpaží bulky. Dvě na jedné straně a jednu větší na druhé. Nezvětšují se. Praktická řekla, že je to uzlina po nemoci. Já šla radši na sono prsou a podpaží. Doktor ani na jedné straně nic neviděl, uzliny to prý nejsou a mluvil něco o chloupcích atd (zarudlé to nemám, nic) popravdě jsem ho moc nevnímala a byla jsem ráda, že to není nic vážného. Měla jsem černé myšlenky. Ale je možné, abych si něco nahmatala a na sonu nic neylo? Musím nad tím pořád přemýšlet. Mimochodem to cítím na obou stranách, tak to asi přehlédnout nemohl. Nevím. Je mi 24.
Děkuji za odpověď.
@karinka333 stalo se mi to stejné před pár týdny. Nahmatala jsem si bulku v podpaží. Nastala panika, v lednu jsem byla na sonu, v únoru jsem byla na mamografu, ale člověk myslí na nejhorší. Naštěstí mě na sono vzala do 2 týdnů a taky mi říkala, že se mi to pravděpodobně udělalo z holení v podpaží. Ať to nechám v klidu, že to zmizí.
@candat děkuji za odpověď. Já jsem celkem plašan a tak myslím hned na to,co když to doktor neviděl,co když to bagatelizuje atd.
Ale zase si pak říkám,že to mám v obou podpažích,že to tam projížděl a že by něco podezřelého snad poznal a řešil. Jen nechápu to,že tam prostě hmatám boule a on mi řekne,že tam nic není. Možná myslel nic jako uzliny (šla jsem tam s tím,že to jsou ony) a nic patologického. Nebudu to asi řešit🙂
Udělala jsi pro svoje zdraví maximum, lékaři nic nenašli, tak ani ty nehledej nemoci.