Bulka, co nejde vidět na sonu. Je to možné?

karinka333
10. črc 2024

Ahoj, tři týdny zpět jsem si nahmatala v podpaží bulky. Dvě na jedné straně a jednu větší na druhé. Nezvětšují se. Praktická řekla, že je to uzlina po nemoci. Já šla radši na sono prsou a podpaží. Doktor ani na jedné straně nic neviděl, uzliny to prý nejsou a mluvil něco o chloupcích atd (zarudlé to nemám, nic) popravdě jsem ho moc nevnímala a byla jsem ráda, že to není nic vážného. Měla jsem černé myšlenky. Ale je možné, abych si něco nahmatala a na sonu nic neylo? Musím nad tím pořád přemýšlet. Mimochodem to cítím na obou stranách, tak to asi přehlédnout nemohl. Nevím. Je mi 24.

1pomnenka
10. črc 2024

Udělala jsi pro svoje zdraví maximum, lékaři nic nenašli, tak ani ty nehledej nemoci.

karinka333
autor
10. črc 2024

Děkuji za odpověď.

candat
10. črc 2024

@karinka333 stalo se mi to stejné před pár týdny. Nahmatala jsem si bulku v podpaží. Nastala panika, v lednu jsem byla na sonu, v únoru jsem byla na mamografu, ale člověk myslí na nejhorší. Naštěstí mě na sono vzala do 2 týdnů a taky mi říkala, že se mi to pravděpodobně udělalo z holení v podpaží. Ať to nechám v klidu, že to zmizí.

karinka333
autor
11. črc 2024

@candat děkuji za odpověď. Já jsem celkem plašan a tak myslím hned na to,co když to doktor neviděl,co když to bagatelizuje atd.
Ale zase si pak říkám,že to mám v obou podpažích,že to tam projížděl a že by něco podezřelého snad poznal a řešil. Jen nechápu to,že tam prostě hmatám boule a on mi řekne,že tam nic není. Možná myslel nic jako uzliny (šla jsem tam s tím,že to jsou ony) a nic patologického. Nebudu to asi řešit🙂