Ahoj
Takže vcera mi skončila MS
MS mi přisla první den slabší coz většinou mám ze začátku silnější
Ale tedy nějaký druhý a třetí dne byla už docela silná a musela jsem si vzít prášek na bolest a další dny už slabá
A také se mi MS zpozdila asi o týden
Ale to jsem tady řešila že to mohlo být kvůli tomu stresu a celkově jsem v poslední době v takovém mírném stresu
V prosinci jsem byla tedy v hodně velkém a porto se mi zpozdila ta ms nejspíš
S přítelem se vždy chráníme a dáváme si pozor a posledni měsíc, dva se ani s tím kondome ve mě nedělá
Dneska mě bolí bradavky. Což nevím jetsli jsem po MS někdy měla nějak jsme to nepozorovala.
Čím si myslete že to může být?
může to být že mám po MS
@ema90 vypadaji nějak takhle opravdu nevím čím to může být
Vím že mě bradavky někdy bolí
@ema90 všechno krom těch bradavek vypadá normalně
@klarunda001 😀😀😀
Ona ta bolest bradavek jde poznat z fotek?
@ema90 ne ale přijde mi že jsou trochu natekla
@klarunda001 Tak to musite vedet vy, jaka byla predtim a jaka jsou ted 🤷🏼♀️😀
Nicmene je to uplne normalni v obdobi ms, takze to vubec nereste.
@ema90 ja se bála jestli nejsem třeba těhotná ale jelikož s přítelem pouzivame vzdy kondom a už se dlouho ani s tím kondomem do mě nedělá tak mi to přijde nemožné
Trochu mě rozhodila i ta MS že byla trochu jiná ale tak že ano MS není úplně vždy stejná a taky vím že to týdenní spozdeni bylo tím stresem.
Byla jsem hodně ve stresu
@klarunda001 Neni nic jednodussiho, nez si udelat test.
Ale tehotna nebudete 🙃
@klarunda001 Díky stresu se může prodloužit cyklus, ale také se může změnit délka MS a příznaky. Jak píše @ema90, není nic lehčího, než test. 😉
@ema90 dekuju
@ema90 test jsme délka nějaké čtyři nebo tři dny přes zpožděnou MS a nic takže bych být neměla
@kami2262 děkuji
Test jsme si dela čtyři dny před spozdenou tři nebo čtyři dny před spozdenou MS
@kami2262 přijde mi divné že me hodně jak kdyby pálí ty bradavky ale to vážně mohlo být tím jak jsem měla v prosinci ten stres a jak se mi spozdilo o týden MS
@klarunda001 😀 Co na to rict.
Ano, muze to byt jeste doznivajici ms.
Me zase boli hlava, coz se mi obvykle nestava. Nevite cim to muze byt?