Bradavice na stydkém či to může být něco jiného?

9. srp 2020

Zdravím vás ženy potrebovala bych asi jen uklidnit před mesicem jsem objevila automaty pupinek na stydkem pysku.nikdy jsem tam nic neměla.nesvedi nebolí jen pomalilinku se zvetsuje.vypada to jako bradavice ale nevím jak to popsat.ziju pohlavnim životem chlapa mám už 8 let pořád samého mám po porodu 5 let.co myslíte že by to mohlo být je to male tak cca 3 mm.neni to červené.nebudu dávat foto.pred chvíli jsem našla druhý hned vedle něj.

tasimia
9. srp 2020

Může to být zarostlý chloupek. Těžko říct.

autor
9. srp 2020

@tasimia tam chloupky nemám je to na pysku u vchodu do pochvy hned. Docela se bojim.jo sex mám teď poslední měsíc bolavý.

tasimia
9. srp 2020

Tak na gyndu, ne na MK, ale k doktorovi 🙂.

autor
9. srp 2020

Já chci jen vědět zkušenost.sex já s nikym jiným nemám dnes už mě nikdo nevezme a zítra nemám hlidani dojíždím 50km na gyndu

zelenaesmolda
9. srp 2020

nikdo ti neporadi kdyz ani nevime jak to vypada...

tasimia
9. srp 2020

Tak už to máš měsíc, jinak to může být opravdu cokoliv, chloupek, bradavice těžko posoudit, já to měla několikrát takovou boulicku a byl to chloupek i na místě kde bych to nečekala :D.

obla
9. srp 2020

Může to být zarostlý chloupek, genitální bradavice.. ale i condylomata...

autor
9. srp 2020

@obla to neznám .jde to odstranit nějak?

obla
9. srp 2020

Odstraňuje se to chirurgicky, snesením skalpelem, lžičkou.. zkuste pohledat informace na googlu a navštivte lékaře. Pouze ten je kompetentní vyhodnotit, oč se jedná. Condylomata jsou pohlavně přenosná, stejně jako HP virus ... dostancovala bych se sexuální aktivity a vyhledala pomoc. Může to být banalita, stejně tak nemusí.

autor
9. srp 2020

Jasné no uvidíme jen nevím jestli mě se vezme když nejsem objednana.a manžel je mi verny já jemu také tak fakt nevím co je to

autor
9. srp 2020

@obla a na gynde nebo chirurgii se to odstranuje?

obla
9. srp 2020

Na to nelze jednoznačně odpovědět. Záleží na druhu problému. Může to řešit dermatovenerolog, chirurg i gynekolog.

autor
9. srp 2020

@obla jasně já vím děkuji jen nevím co řeknu sestre na objednání to bude trapné.boze.nikdy jswm žádný problém neměla.

hancazivocich
9. srp 2020

může to být i bartolinka - zánět, zduření....zánět, nebo cysta bartholiniho žlázy - jukni na net..

autor
9. srp 2020

To právě už jsem měla 2 tu žlázu ale tohle má tvar kvetacku malého vypadá to jako kuličky 2 vedle sebe.

obla
9. srp 2020

Není to trapné .. prostě se to děje.
Řekněte, že máte zkrátka intimní problém a je to dost akutní, protože nechcete věc podcenit, eventuelně ohrozit partnera přenosem.
Pokud je sestřička empatická, určitě řekne, ať přijdete, co nejdříve.
Netrpíte třeba na opary?

autor
10. srp 2020

Netrpim děkuji zkusím no jen je asi nejhorší ze s manželem máme styk skoro denně a on nic nemá.

autor
10. srp 2020

Zase se ti o malilinko zvetsilo jsem objednana takže za hodinu tam jdu tak jsem zvědavá co to je celou noc jsem nespala

tasimia
10. srp 2020

Tak co? Jak ti to dopadlo?

autor
10. srp 2020

No šla jsem tam s pupinkem a vratila se domů celá špatná.mam kondylomat dostala jsem mast a řekl že mám delohu hodně v pochve musím cvičit a když se to nezlepší tak musím jít vyndat celou delohu a ještě mám cystu na vajecniku.

obla
10. srp 2020

To je mi líto, bohužel jsem to dle popisu předpokládala. Condylomata jsou ale pohlavně přenosná. Bylo by dobré i vyšetření partnera a momentálně sexuální abstinence. Ale jistě jste poučena..

autor
10. srp 2020

@obla vyšetření pry nemusí de neříkal nic jen mazat si má taky o sexu taky nic neříkal.my to nevydrzime nó. Děkuji ano je to měla by mast pomoct mam malinke i u posevniho vchodu či kde říkal.kdyz nezmizí mám jít na vypalovani na gynekologii.

obla
10. srp 2020

No, pak bych ale volila sex s ochranou, jako je kondom.