Boulička na čípku. Zkušenosti?

lilian2111
6. zář 2021

Ahoj, jsem rok a kousek po porodu a asi dva měsíce mě vždy během menstruace a ovulace jakoby píchá na čípku. Je to takový nepříjemný pocit.
Parkrat jsem po sexu slabě zakrvácela, ale dávala jsem to za vinu po porodu, protože jsem byla po konizaci a jizva byla přes celý čípek, kdy během porodu celá praskla - myslela jsem, že se nějak ta jizva namahá během sexu třeba.
Jenže dnes ve sprše jsem si sáhla na čípek a nahmatala jsem jakoby bouličku. Ne moc do “výšky” ale spíše menší kopeček, bouličku prostě. Ne vyloženě výrůstek. Teď mi končí menstruace.

Nemá někdo zkušenost? :( Na gyndu jdu 24.9, měla jsem jít 1.9 ale špatně jsem si to spocitala a dostala menstruaci den před kontrolou. Do té doby se asi zblaznim. 🙈

Stery před rokem v pohodě.

emamir
6. zář 2021

@lilian2111
Ahoj, řešila jsem něco podobného. Dr. mi tenkrát říkala, že čípek má spoustu nerovností, že to není nic neobvyklého.☺️ Nestresuj, určitě bude vše v pořádku!

lilian2111
autor
6. zář 2021

@emamir No jo, jenže to krvácení po sexu se mi moc nelíbí 😞

emamir
6. zář 2021

@lilian2111
Věřím, že to bude v pořádku. ☺️ Ale chápu Tvé obavy, také jsem po konizaci a strach je neustále 👀🙏🏼. Hele a co zavolat dr.? Třeba Tě vezme dříve, ať máš co nejdřív potvrzeno,že je to jen banalita.🌸

miskatus
6. zář 2021

@lilian2111 já krvacela snad rok po sexu… příčina byla jen psychická… měla jsem velké nervy ve skole, pak to samo přešlo. MUDr říkala ze vše Ok. Boulicek mám několik a je to podle mudr normální 🙂

lilian2111
autor
6. zář 2021

@miskatus Fakt? No já se léčím s panickými atakami, takže psychika není úplně ok, ale jsem nervózní z toho, že mě ten čípek jakoby občas píchne, během ms denně, kolem ovulace taky, teď během ms cítím i jakoby takový tlak na ten čípek... Podle myho logickyho uvážení je to jak se otevírá 😁 ale tu boulicku - je to jako by tam byl pupínek třeba, ale ne moc vystouplý, no zkrátka jsem z toho nervózní 🤦🏻‍♀️😀 já začala špinit po sexu v červnu, to mě to už občas píchlo u čípku, naposledy jsem ale fakt krvácela, trochu a chvilku, ale…. 🙈

lennus
6. zář 2021

@lilian2111 Měla jsem bouličku v těhotenství, vystrašilo mě to, ale zmizela. Probrala bych to a gynekologem. Moc držím palce!

lilian2111
autor
6. zář 2021

@lennus děkuji, snad to nebude nic vážného 🙏🏻

odula
6. zář 2021

@lilian2111 jop, nedávno jsem to řešila a pro jistotu jsem si nechala udělat stěr a vše ok. Prý hormonální.

lilian2111
autor
6. zář 2021

@odula A taky jsi krvacela po sexu a měla ten nepříjemný pocit jakoby na čípku?

odula
6. zář 2021

@lilian2111 no spíš bolest. Krvácení jenom jednou a malinko.

miskatus
7. zář 2021

@lilian2111 Já měla bolesti i při sexu, cítila jsem ho, opravdu je to stejné, jak popisuješ. Nebála bych se. 🙂 Přešlo to samo, jakmile jsem ukončila školu a ten náročný rok... 🙂 Nicméně já nešpinila, já reálně krvácela, byl to fakt mazec...přítel se mnou pak nechtěl kvůli tomu ani spát...ale ustál to 🙂

lilian2111
autor
7. zář 2021

@miskatus Jj jako u nás, taky se bojí 😀. Tak uvidím co na kontrole, snad to bude maximálně nějaká cysta nebo polyp. 🙏🏻

@odula Jj tu bolest mám taky, takový nepříjemný pocit, dloubání, tlak…