Ahoj holky ,
chtěla jsem se zeptat jestli někdo neměl problémy , když vysadila prášky a pak jí bolelo v podbříšku. Byla jsem na gyndě, tak jsem v pořádku .
Byla jsem i na gastroskopii , kolonoskopii a nic . A nikdo mi není schopný říct, co mi teda je. VYsadily jsme prášky, kvůli miminku, ale to pobolíváni
mě dost trápí. Nemá někdo zkušenost ?
Děkuji za odpovědi
Já když jsem vysadila prášky asi po devíti letech, taky mě pořád hodně bolelo v podbřišku. Myslela jsem, že mám zánět, tak jsem asi sedmý den šla na gyndu a tam mi dr. udělala sono a zjistila mi, že se mi potom, co jsem tak dlouho brala prášky, uvolnilo více vajíček najednou a proto ta bolest...říkala, že v té chvíli kdybych otěhotněla, můžu mít vícečetné těhotenství.
Ahoj jsem na tom stejně, zítra me čeká kolonoskopie. Uz ted sem cela nervózní. Gynekologie, urologie v pořádku. Porad zvýšené crp a sedimentace, nevím z čeho.
Ahoj holky, já se k vám přidám s dotazem, druhý měsíc jsem bez prášků, první cyklus v pohodě.. O víkendu mi bylo zle, tak jsem ležela, nevolnosti ustoupily - jsou jen při větší námaze, ale bolí mě levý podbříšek až jakoby do bederní oblasti.. Mám strach z cysty nebo nějakého zánetu, nemáte některá prosím zkušenost? Jo a ovulace to není, jsem dnes 23DC (měl by trvat 29 dní podle prvního) a od toho víkendu mám i hustý bílý výtok 😒
Ahoj,ono je několik důvodu proč tě bolí,můžou tam být srusty,Otazka ještě zní zda tě bolí celý měsíc v kuse nebo jen s přestávkama.Pokud si je brala dlouhodobě asi bych si koupila něco ve zdravé lékárně,myslím jako něco přírodního