Tak sem byla kvůli silným bolestem dělohy včera v nemocnici, doktorka mi tvrdila, že se roztahuje děloha (prý je to kvůli tomu, že má přijít menstruace), ale ta má dorazit až za tři týdny, tak jsem z toho trochu mimo. No odebrali mi krev na zánět a ten to není a na hcg a bylo to 0.50, takže těhotenství to zaručeně není...bolest však neustoupila, tak navštívím zítra svého gynekologa a uvidím, třeba doktorka něco přehlédla a nebo nevím, co to může být za bolest... :(
Taky mě to teď bolí...furt se chodím kontrolovat jestli už ms přišla,ale nic..a mám to od neděle..
ahojky, tak to jsme na tom podobně. mně už bolí podbřišek skoro dva týdny a teprve dnes jsem byla u svého gynekologa, protože jsem myslela, že to prostě přejde, ale bolesti nezmizely, bolí mně pravás trana, spíše bodání a dnes při vyšetření jsem měla hodně citlivou dělohu. MS mám dostat za týden, ale bolest před MS poznám a halvně tyto bolesti jsou už cca od ovulace, ale těhu to být také nemůže, zítra si mám jít pro výsledky, tak jsem zvědavá.
Jinak nechápu, proč by to u teve nemohlo být ranné těhu? Když máš mít MS až za 3 týdny. No raději se nech ještě také vyšetřit. Jsem nervní, co to bude, bojím se i třeba možného slepáku, ale to říkal, že bude spíše chronické... chjo, to čekání mně mučí