Zdravím
Mám doma 4letyho kluka, před nim sem žádné problémy neměla, žádné ovulacni bolesti, ms pravidelná. Minuly rok v únoru sem potratila a v květnu jela k doktorce kvůli šíleným bolestem podbrisku, horko, pocit na zvracení. Byla sem tři dny v nemocnici a tam sem se dozvěděla, že to jsou bolesti po ovulaci, kvůli volné tekutině. Ze prý některý ženský si volají i sanitku jak je to bolí. Na doporučení sem začala brát HA, ze to při ni nebude tak bolet protože tělo nebude ovulovat. V březnu sem ji vysadila, chtěli bychom miminko, ms jednen měsíc na čas druhy měsíc 10 dnů zpoždění, cyklus bývá 30/32 dnů. A teď k otázce, pořad se v tom nějak nevyznám
Minuly týden sem měla bolesti, tak sem si říkala jo ovulace, predevcirem sem musela říct příteli ze sex asi nedám jakmile se o něco pokusil měla sem pocit, ze mám v břiše balonek naplněny vodou a ten se mi tam houpa a všude tahá - netuším jak jinak to popsat říkala sem si, ze to bude zase ta volna tekutina. Až do včera, sem teď 21DC. Včera vše ok cely den, večer sem si šla dat sprchu a bolest vedle pupíku na levé straně na dotyk, pak když sem dala nohu nahoru ze prelezu vanu, znova to samé když sem si chtěla nohu oholit. Po sprše to bylo o dost lepší, udělala sem se ovu test, který vypadal takto. Netuším jestli ovulace teprve přijde nebo odezniva… měla sem tu poslední a malý je nemocný nedostanu se do lekarny dřív jak před 17 hodinou. Vzala sem algifenovy kapky, ale i tak sem cítila bolesti podbrisku chvíli na levé straně bodnutí pak na prave. Do toho mi bylo na zvracení. Teď podbrisek cítím stále, u pupíku vlevo občas pichne, plus mě bolí zada. V tom kvetnu sem neměla takle výrazné bolesti u toho pupíku, vyděsilo mě to. Mate někdo stejne zkušenosti? Jsou bolesti někdy tak výrazné ze si říkáte jestli je to ovu nebo něco jiného? děkuji za odpovědi, případně nějaké rady
Ložiska endo? To slyším poprvé, vůbec sem tohle nikdy nemusela řešit. Jen po te hospitalizaci mi doktorka řekla, ze pokud to bude časté a hodně polestive tak se podívat laparoskopicky do vnitř, ale že na to stejne léky žádný nejsou. Kamarádka mi radila nenosím nic těžkého před ovulaci, během, ani po ni ale to se taky proste nepovede vždycky s malým ze jo ♀️
Mě asi nejvíc vystrasila ta bolest u pupíku na dotek to sem nikdy nezažila u ovulace. Napadlo mě jestli to není tím jak sem vysadila HA a teď se to tělo dava dohromady, ale brala sem ji jen 5 měsíců tak nevím vůbec
@malamia2 endometrioza může právě tohle dělat ložiska endo na fb je skupinka kde je plno žen které to mají stejné / podobné ani laparo operace se podívá dovnitř zda tam právě není ložisko nebo srůsty endo je hodně záludná diagnóza a může bejt všude po děloze a kolem ní atd...https://facebook.com/groups/1381878202123373/
Děkuji, poslala sem si žádost do skupiny. Moje doktorka má dovolenou do konce měsíce, teď pociťuji tlak při pohybu v podbrisku. Kdyby to opět hodně bolelo asi raději zajedu tedy do nemocnice
Já jsem teď v 7tt ale po potratu jsem začala mít strašně bolestivou ovulaci!! Je to fakt masakr. Začíná to někdy i víc jak týden před ovu, končí buď když praskne folikul ( cítím to!!) nebo až pár dní po. Fakt děs.
Jediné co mi zabírá je termo dečka na břiše, která bombí ma plný kule
Jinak celkově mívám hodně folikulů, bude to tím no..
A taky te to bolelo až takle u pupíku. Zatím dneska dobrý, občas to cítím, buď hodne nebo táhne ale je to otázka par vteřin. Držím palce, ať je vše v pořádku
Je to praskla folikularni cysta, plus sem dostala StB na mocak ♀️
Ahoj před mimoděložním těhotenstvím jsem ani o ovulaci nevěděla kdybych si nedělala ovulační testy tak bych ani nevěděla kdy ovulaci mám pak jsem měla bolesti asi takových 7 let a o hormonech ani nemluvím ani sedět jsem nemohla jak jsem byla nadrzena že mi to šlo hodně do dělohy a ovulační bolesti to ani chodit jsem nemohla a teď už nějakej ten čas se mi vše zmirnilo i menstruaci mám skoro bez bolestivou
Nemám to až tak jako ty, ale po porodu mě ovulace taky šíleně bolí a bolí i močák. Sileny