Holky, jdu si jen tak pro uklidnění, že nejsem jediná, kdo občas trpí bolestivou ovulací. Je to něco mezi ledvinovou kolikou a menstruační bolestí, možná drobet i jako zaražené větry 😁
Došla jsem se psem, jako že to rozchodim a ono je ještě hůř. Dokonce si dovolí pálit i stehno, tak mám obavy, aby se z toho nevyklubala cysta. Ale zatím, když už to takhle bolelo, tak to do 24h přešlo ...😟
@goovana je fakt že před synem to bolelo, ale ne takhle. Dokonce je o dva dny déle, než by měla, ale po porodu mám zas rozhozený cyklus (27-29). Jsem si dělala s chlapa srandu, že jestli chce zas kluka, tak na to můžeme vlitnout 😁
Ledvinovou kolikou? Tak to já bych si nechala uříznout ruku než mít zase koliku🤣 ale.k věci. Mám každý cyklus, bolest jako kráva, někdy i spinim. Nemůžu dosednout, mnohem větší bolest než u MS. Někdy si musím vzít prášek. Nesnáším to.
@leniczka23 já právě kolikou už taky prošla, včetně hospitalizace, takže vím k čemu přirovnat. Ono, občas to cítím, jako dloubání ale můžu fungovat. Ale dnes mazec, už mám v sobě taky prášky, páč malej nechce spát a vymýšlí ...
@amazonkajanik já měla ledvinovej kámen a kvůli němu koliky, takže to je jiný pošušňáníčko 🤣🤣🤣
Tak držím palce ať brzo zabere prášek i dítě 😁😁
@leniczka23 malej už zabírá, prášek zabral taky (lupla jsem naráz dva nalgesiny) a kámen milostivě mojí ledvinu neopustil ani v nemocnici a lítá mi tam skoro 10let. Zajímavé, že na utz byl, ale na CT ho nenašli, přesto že jsem od začátku hospitalizace curala do odmerky🤔 tak řekl doktor, že mám asi bludný kámen a potutelne se usmíval
@leniczka23 mám to stejně,trvá to i 3 dny a ještě 4.den cítím dozvuky....bolest při MS je pohodička
Mam to zhruba od 20. Naprosto přesně vím kdy ji mam, zároveň ale přiznávám, že mít u toho sex je ocistec. Jo s taky vím jaké to je mít cystu, zazila jsem taky prasknutí cysty, celkem velké a to je něco úplně jiného
@lachtanice86 on je právě paradox, že syna jsme splodili přímo v den ovu, ale to jsem o ní téměř nevěděla, zpětně jsem si ji kontrolovala v appce, jestli má být, nebo byla. Ten den zahul v práci, bouřka jako blázen, celá obec bez proudu. Ty předchozí se dokázaly projevit, ale mohla jsem fungovat. Ale dneska to byl mazec. Do toho okolo jezdí hnojit pole, takže každý zvuk traktoru a šup, kluk chce vysadit, aby viděl na "tjaktoj" a radostí kope nohama ...🙄😁
Až půjdete ke gynekologii, zkuste se zeptat na endometriozu
@lenda93 na tu bylo podezření už dávno před lety , ale to byly bolesti jiného rázu. Endometrioza vyvrácena a navíc následující den po založení diskuse,jsem byla už v pohodě. Má sestra endo měla,byla odoperovana,tudíž vím, že den na odeznění příznaků nestačí . A vím původ bolesti, jen jsem chtěla vědět, zda si někdo také vytáhl černého Petra a má obdobné utrpení...
@amazonkajanik no já teda byla taky a endo operovana a zrovna při ovulaci byla bolest taky jen jeden den, když fakt byla ovulace.... Pak samozřejmě byly bolesti i v době MS... Tak aspoň, že u vás se to neprokázalo, máte štěstí 😊
@amazonkajanik já to nekam takhle po porodu když jsme se snažily o druhé mimco strašná ukrutna bolest až do ledvin a do zad mi to šlo takovou bolet při ovulaci jsem nikdy neměla ale postesilo se na poprvé a momentálně jsem 16tt