Bolesti v podbřišku bez menstruace vysazena HA

eluseelaeli
24. črc 2021

Děkuji všem. Dnes je to 51 dni od poslední menstruace. Poslední týden mám bolesti v levém podbřišku a bolest zad v kříži dnes to hodně zesílilo. Při špatném pohybu mě, jakoby hodně hodně. K lékaři jsem objednána 29.7. přemýšlím jestli to do té doby vydržím zda popřípadě o víkend nenavštívím pohotovost. Nemohla jsem se ani zvednou mám boletiví tlak a při špatném pohybu, je to jako bodnutí. Ňákou radu co by mohlo od bolesti pomoci ? Popřípadě myslíte že mě na pohotovosti nevynadají, že si to mám řešit se svým lékařem, že je to běžné po vynechání menstruce ? A může ta bolest vůbec byt spojena s mým zpožděním ? Děkuji za rady a odpovědi.
Test jsem si dělala naposledy před týdnem a byl negativní. Menstruaci jsem měla dostat 1.7. Všem míč děkuji za rady a zkušenosti.

pginka
24. črc 2021

@eluseelaeli můžeš mít zánět

pginka
24. črc 2021

@eluseelaeli mela jsem taky takové bodani , i když jsem si sedla udělala pohyb zadá ani nemluvím konečná . Šla sem na gyndu a napsala mi antibiotika pak to bylo v klidu

lenivekotatko
25. črc 2021

Zkus si udelat ovulacni test,ja měla takove bolesti pri ovulaci

eluseelaeli
autor
25. črc 2021

Děkuji. Měla jsem strach zda se nemůže jednat třeba o mimoděložní těhotenství.

ivivi
26. črc 2021

Tvoje telo se dava dohromady. Ja jsem na tom stejne. Akorat mam vysazenou HA uz od lidtopadu. Cykly jsem mela 123, 42 a ted mam MS po 94 dnech. Bolet to bude jeste, na to se priprav. Taky me poboliva, picha, mam tlaky v podbrisku.

ivivi
26. črc 2021

@eluseelaeli To bys musela mit nejdriv pozitivni test

eluseelaeli
autor
26. črc 2021

@ivivi četla jsem právě i články, kde psali, že muže být negativní. Moc děkuji za odpověď ☺️ Snad už to bude jen a jen lepší

ivivi
26. črc 2021

@eluseelaeli urcite bude😊 Jen tomu dej cas😊 Ja si taky uzivsm. Brala jsem na podporu gynex, ale prislo mi, ze mi pak vic skodil mez pomahal. Tak jsem vysadila a ted bere Drmek. Nevim, zda to bylo diky jemu, ale jak jsem presla, tak do tydne mi dosla MS. Pred tim s gynexem je 3xmálinkate jednodenni spineni.