Bolesti v podbřišku během 4 dnů menstruace

sarkad2856
1. zář 2014

Chtěla jsem se zeptat trpím silnými bolestmi v podbříšku během 4 dnu MS dle doktorky jsem v pořádku bolesti mám od doby samov.potratu řeším to Algigenem nedráždí tak žaludek a učinkuje dříve než brufen a podobné....Byla jsem na vyšetření a konzultaci i u jiných 2 doktoru a řekli mi to samé ☹

skirt
1. zář 2014

no, nevim jestli je to podobne, jako tu mela jedna holcina, ale tak psala, ze ji pri menstruaci bolivalo strasne bricho odjakziva, ze se 14 let trapila, vzdy pres MS tyden silenych bolesti ... a pak nasla tyhle stranky http://www.patentnimedicina.cz/ a nechala si zdarma udelat ten "Test dobreho jazyka". Ten doktor ji do týdne odpověděl, předepsal jí nějaké čínské kuličky ... byla skeptická, ale nemohla uvěřit, když zjistila, že přišla MS a po 14 letech poprve ji nebolelo bricho .... tak to zkuste. Nic za to nedate ... 🙂 Ja dnesnim doktorum vubec neverim ..

sarkad2856
autor
1. zář 2014

@skirt děkuji kouknu se na to
Nepříjde mi že někteří doktoři umí lečit 😒

skirt
1. zář 2014

@sarkad2856 jojo, bohuzel to tak je ... i dneska po tolika letech mediciny je to stale na principu "pokus-omyl"

sarkad2856
autor
1. zář 2014

@skirt jj to vím,měla jsem 2 ATB,které mi nepomohly a tak jsem odmítla ty třetí,že co to musí udělat s imunitou a organismem a v papírech mám psané pacientka odmíta lečbu 😠

skirt
1. zář 2014

@sarkad2856 klasika ... to vite, oni za kazdy balicek atb dostanou bokem slusnou provizi, tak co by to nepredepisovali jak na bezicim pase ze 😠 🙄

sarkad2856
autor
1. zář 2014

@skirt no nestačím se divit ... to břečí že mají málo vždyt doktor bere peníze i když tam člověk nejde ☹

evulina77
1. zář 2014

jestli jsou to menstruační bolesti tak doporučuju pít kontryhel. Fakt to pomáhá, i na silnou menstruaci. Navíc kontryhel posiluje ženské orgány. Ještě mě napadlo, jestli nemáš endiometriozu, to by mohlo ty bolesti vysvětlit. Někdy se musí jít na laparoskopii, aby se na to přišlo, na ultrazvuku to někdy není vidět.

kijokena
Odpověď byla odstraněná
Zobraz