Holky, co vám pomáhá na bolestivou menstruaci? Poslední 2 měsíce pěkně trpím na bolesti. Klidně poraďte nějaké babské rady, cokoliv..
@janickapatluzek Já užívám první dva dny ms kapky Algifen. Taky mi dělá dobře teplá voda a klid.
@janickapatluzek Mě pomáhalo na břicho teplo (nejlepší když se přitulila naše fenka). Teď co mám antinu tak nemám bolesti ani ms 🙂
Hořčík v dobře vstřebatelné formě např. bisglycinát, taurát, malate, postupně zvyšovat dávku, nutno brát denně.
Ibalgin silnej, nic jineho mi nezabira, ale vzit hned jak si myslis, ze uz zacina.. Trpěla jsem na vekmi silne bolesti...
Teplo, ale polštářky u mě byly o ničem, bylo potřeba do petky horkou vodu (z konvice, už jsem měla vychytáno, jak horká může být, aby to petka snesla). Proti popálení jsem tam dávala utěrku. Jinak bez ibalginu jsem nefungovala, zkoušela jsem všechno možné - čaje, cvičení, tejpy, magnezii... a úleva jen částečná. Pomohlo až těhotenství.
Nahrat polstarek,schoulet se do klubicka,a prasek si vzit.popr brat antikoncepci