Bolesti močových cest, čůrám krev

marketa2221
18. pro 2017

Ahoj děvčata, už si nevím rady ☹ necelé 3 roky, každé dva měsíce mě trápí bolesti kovových cest, čůrání krve. Už jsem úplně bezradná, byla jsem na kožním i na urologii, měla jsem už 20 druhů antibiotik a nic! 😢 beru vitamíny, brusinky, piju přesličkový čaj jako prevenci a vždy se mi to vrátí... Nemáte nějaké osvědčené metody které vám to jednou pro vždy zahnalo? Kdyby jsem to měla jednou za roky ale jednou za měsíc to už je moc... Je to strašně vyčerpávající.. bojím se že nebudu moct mít mimi 😕

marketa2221
autor
18. pro 2017

@marketa2221 pardon, ne kovových cest ale močových!! 😀

terez225
18. pro 2017

Cystoskopii a doplňující vyšetření máš za sebou ? Jinak ještě teplo a teplo a teplo 😑😊

beruda
18. pro 2017

To by mně taky zajímalo. mamka na to taky trpí a cystoskopie nic neodhalila.

hojda
18. pro 2017

Co zkusit tradiční čínskou medicínu? Jde po příčině a ne potlačování příznaků.

gnozka
18. pro 2017

A co zkusit wobenzym ? Je to nákladné ale co vim tak by mohl pomoci ?

lv
18. pro 2017

Lichořeřišnici jsi zkoušela? Tinkturu?

bbn
18. pro 2017

@marketa2221 takhle jsem to měla kolem dvaceti, každý měsíc zánět močových cest, každý měsíc antibiotika. Pomohly až kapky rowatinex z lékárny, stojí cca 80-90 Kč, jsou ultra hnusne (jsou to nějaké silnice jehličnatých stromu), ale opravdu to pomohlo. Při prvních potížích- lehké pálení, ihned kapu 5-10 kapek do vody/čaje za hodinu nebo dvě opakuji a už se to nikdy nerozjelo tak, jak jsem to mívala dřív (po hodině od prvních potíží ze mne tekla krev). Poradili mi to kdysi dávno v lékárně a už celých 13 let to funguje, občas se to objeví tak jednou za 2-3 roky a pak stačí dvě dávky a zase to zmizí, druhy den jsem zdravá.

dupys87
18. pro 2017

Rowatinex myslím existuje i ve formě tobolek. Taky mi pomohl. A pak hodně obyčejný vody, nestavět to jen na brusinkách a urolog.čajích, obecně na imunitu mám dobrou zkušenost s laktobacily a betaglukanem, a taky klasika hygiena po sexu... Ale určitě bych chtěla širší vyšetření na urologii, jak bylo napsáno výše. Opakovaně se objevující krev v moči by měla být urologem pravidelně kontrolovaná.

bbn
18. pro 2017

@dupys87 ano, rowatinex existuje i v tobolkach, ale je určeny spíše na problémy spojené s mocovymi/ledvinovymi kameny, tak mi bylo v lékárně řečeno.

badyr
18. pro 2017

Jednou mi moje doktorka doporučila myslím čínskou medicínu, jmenuje se to "projasnění temné tůňky", měla jsem právě místo antibiotik a byla jsem spokojená. I moje mamka si chválí, docela trpěla na močák.

ssandy
18. pro 2017

@marketa2221 trpela jsem stejne jako ty, asi 7let,spousty antibiotik, vysetrebi, dokonce jsem byla i na diletaci (rozsireni) mocove trubice. Vzdycky se to vratilo. Pomohla mi az lecba moji hlavy, antidepresiva a terapie. Vsechny moje problemy s mocakem byly zpusobeny nervama a depresi, kterou jsem neresila. Od ty doby ani tuk. Nerikam, ze to je Tvuj pripad, jen chci ukazat, ze v tele jsou veci propojene tak, ze kdyz je nemocna hlava, muze to mit nasledky uplne jinde.

verusky
18. pro 2017

doporucuji tedy (po precteni prispevku vyse) knihu- nemoc jako cesta (dahkle), co nam telo rika (hrabica). jiz sokrates rikal- onemocni-li telo, je nemocna duse 🙂

dupys87
19. pro 2017

@bbn Na webu Státního ústavu pro kontrolu léčiv je u každého léku/ lékové formy uveden v sekci doprovodných textů "Souhrn údajů o přípravku". Konkrétně pro "Rowatinex tobolky" a "Rowatinex kapky" v odstavci 4.1.- Terapeutické indikace(určení) se mi jeví jejich účel a důvod použití úplně stejné jak u tobolek, tak u kapek, pokud čtu dobře 🙂.

http://www.sukl.cz/modules/medication/download....

http://www.sukl.cz/modules/medication/download....

beruda
19. pro 2017

@gnozka mamka měla, velké balení, bez výsledku

bbn
19. pro 2017

@dupys87 je to možné, já to až tak nestudovala, bylo mi to vysvětleno ve dvou lékárnách- tobolky narozdíl od kapek se vstřebávání déle a proto lépe funguji na ledvinové kameny. Kapky jsou lepší pro akutní nepříjemné stavy. Asi tak nějak. Ale u tobolek se člověk zase vyhne té nepříjemné chuti v puse 🙂

gnozka
19. pro 2017

@beruda je to individuální :/ jako se vším . Chce to zkusit no :( všeobecné je wobenzym dobry na opakovaně Zanety . Ale jak říkáte někomu pomůže někomu ne .

marketa2221
autor
19. pro 2017

Moc děkuji holky, dnes jsem si koupila kapky lichořeřišnice a nějaké bylinky tak to zkusím takto. Rowatinex jsem měla i kapky i tobolky a nic, pěkně po nich smrdělo "krkání" 😂 9.1 jsem objednaná k lékaři a modlím se ať už je konec :(

marketa2221
autor
19. pro 2017

@ssandy To mě ani nenapadlo že to může mít takovou příčinu, je ale pravda že teď mi nervy docela pracují. Uvidím co mi řekne lékař, zeptám se ho na toto možné "léčení" 🙂

ssandy
19. pro 2017

@marketa2221 drzim palce, at se najde brzy reseni a nevraci se to.