Ahoj holky ,HA neberu, při poslední menstruaci jsem dva dny dýl lehce špinila. ale uklidnovala jsem se, že to nic není. Pak jsem měla hrozné chutě na sex a od posledního styku (cca před 10 dny, 4 dny po MS) bolest v podbříšku, tu jsem si prvně odvodila, že je asi z drsnějšího pohl.styku. Potom mě ale vnitřní pobolívání přešlo a začaly mě bolet ledviny a následně začalo i občasné píchání v podbříšku a cítím tak celkově víc podbřišek při námaze, např. při tlačení a zvedání těžkých věcí. Bílý trošku hrudkovitý výtok mě trápil snad jen jeden den, nebo čas od času jenom bílý, za to trošku kvasinkový a trápí se svěděním občas.
Už druhý den mě trápí 37,2° aniž bych měla jakékoliv příznaky nemoci - jen lesklé oči a rudé tváře. A ted mě ani už tak ledviny nebolí spíš občas po stranách pálí, a na vnějších stranách prsou cítím bolest jako před mentruací a píchá mě semtam v podbříšku nebo vaječnících. Není to nějaký náběh na zánět? Nestalo se Vám něco podobného? nebo v jinem uplně případě měla bych si pořídit těhot.test? zitra raději půjdu k obecnímu doktorovi,ale tak dávám na vaše zkušenosti 🙂 Díky za rady 🙂