Mám asi takový blby dotaz, hledala sem všude ale nic sem nenašla.. v březnu sem prodělala ZT, v květnu sem měla biochemické kdy vše odešlo s ms. Ms mám po 28 dnech někdy mám den zpoždění někdy to dostanu o den dřív, vždy mám pms, bolest podbrisku první dva dny fakt silnou. Ale teď sem dostala ms po 23 dnech, žádné pms sem neměla takže sem byla dost zaskočená, žádné bolesti proste nic, první dva dny jsem hnědě špinila, 3-4 den sem krvácela spíš růžovo červenou krví a 5 den špinění a pak jak když utneš najednou nic. Bolí mě ale v podbříšku jako bych to měla zase dostat 🤷🏼♀️ Teď dva dny ráno vždy lehce zašpiním a pak cely den nic. Neptám se na to jestli sem těhotná to vůbec ikdyz nevylučuji to protože se nechráníme ale spíš by mě zajímalo jestli to mohlo třeba způsobit to biochemické? Že to mám takhle divně.
@lucii732 paráda, moc děkuji za odpověď. Vím ze po ZT se to rozházet může ale nevedela sem jak je to při biochemickém 🤷🏼♀️ Takže je naprosto normální ze mě bolí podbříšek jako kdybych to měla dostat ?
@teress1215 nevím jestli je to normální, ale měla jsem bolesti jako vy a do toho břicho nafoukly jak blázen 😁 dokonce jsem to pak první měsíc po potratu ani nedostala a další měsíc jsem to měla dvakrát v měsíci. Zkusila jsem vychvalovaný kapky gynex, ty mi to rozházeli ještě víc, ale aspoň jsem to dostala, pořádně se asi vyčistila, protože jsem to měla dlouho a po vysazení to dostávám každý měsíc a mám teda i lepší ovulaci 🙂
@lucii732 no nemám žádné veliké bolesti, prostě spíš jako takovej divnej tlak 🤷🏼♀️ Pichani z pravého vaječníku do levého pak je to zas uprostřed. Sem ze svého těla fakt zklamaná a zmatená.. a tak sem byla na nej pyšná že funguje pořad stejně 🤦🏼♀️ Ovulaci sem měla před těhu uprostřed, byla sem si fakt jistá že ji mám a teď? Teď si nejsem jistá vůbec ničím Tyjo 🙈
@teress1215 Dejte mu čas, ono se to zase srovná, nebojte ❤️ zkuste nějaké vitamíny, jestli už neberete 🙂
@lucii732 no doufám že ano 🙏🏻 Vitaminy beru 😊 já vám moc děkuji za odpověď, bala sem se abych neměla třeba zánět nebo nevím 🙈 tohle mě fakt uklidnilo ze i po biochemku je to normální
@teress1215 já to takhle rozházený po biochemickym měla taky. Srovnalo se mi to asi až tři měsíce po. 🙂