Bolest vaječníků po ovulaci. Máte zkušenost?

vaseli16
21. říj 2020

Ahoj holky, nemate prosím nektera zkusenost bolesti vajecniku po ovulaci? V nedeli byla ovulace, cely den me bolel levy vajecnik ani sednout jsem si pomalu nemohla, vecer bolest ustala a od vcera vecer zas citim levy vajecnik. Nikdy jsem to pred tim nemela.Spis me jen slabe pobolival obcas podbrisek, ale to jsem mivala klasicky tak tyden pred MS. Je možné, ze k ovulaci nedošlo a folikul dal tlačí? To by bolelo, ale v kuse spis ne? Ne že by bolest ustala a po dvou dnech zas zacala? Snad jsem to napsala trochu srozumitelně.

mzacikova
21. říj 2020

Já měla jeden měsíc tak ukrutné bolesti, co trvaly 2 dny, že jsem si myslela, že nevstanu ani na záchod... Bolesti můžou být před ovulací a někdy i hned po

vaseli16
autor
21. říj 2020

@mzacikova no ja mam po porodu silene bolesti v den ovulace... Ale jeste se mi prave nestalo, ze byl dva dny klid a znovu to zaclo bolet...

mzacikova
21. říj 2020

@vaseli16 já to mám taky až od porodu... Stalo se mi to jen jednou, občas jsem teda měla větší bolesti, ale nikdy už netrvaly déle, než pár hodin...

vaseli16
autor
21. říj 2020

@mzacikova no uvidim jak se ti bude vyvijet, v nejhorším pujdu k dr... Dekuji za reakci🙂

eleanora84
22. říj 2020

Mám to tak každý měsíc už posledních 7 Let (od porodu) hodně mi pomáhá kontryhelovy čaj, dr mi nabídl jediné antikoncepci