Ahojte, potrebovala by jsem prosim poradit, no spise ulevit. Uz treti den letam jenom na zachod, boli me podbrisek uz cca 5 den a strasne prsa. Mam pred Ms. Se zanetem mocovych cest jsem se nedavno lecila a neprijde mi, ze to bylo zase ono. Snazime se o mimi a mam proste takovy divny tlak v podbrise, pri curani mne trochu pali postevacek a mam husty bily vytok. Myslite ze je to nejaky gynekologicky problem?😱🥺 beru prasky na ten mocak a zadnou ulevu nepocituji. Nemate prosim nekdo zkusenost?😰
@martt ja si to taky myslim, děkuju ale moc 🙃
@martt a to jste leky dostala predepsane asi ze?
Ja to takhle tenkrat mela a byla sem tehotna,zkus test
Taky mi to přijde jako kvasinky, zkusila bych tam prdnout bílý jogurt
@kvetuska145 ahoj já mám třeba zkušenost že mě bolelo v oblasti močaku a dočurávaní byla jsem přesvědčena že mám zánět atd.. Ale u dr vše v pořádku stalo se mi to dvakrát v době před ms a bylo z toho těhotenství a zpětně se vysvětlilo že mě vlastně bolela děloha ne močak atd to mi řekl dr.
@jasmina1992 taky mne to napadlo, ale nechci si delat zase iluze, tak tomu nedavam moc sanci. Chtela jsem pockat a testnout az pozdis ale chtela jsem se zeptat, jestli nekdo nezna jak ulevit. Na chvilku to prejde, potom me to zase chytne. Uvidim, zitra si zajedu do lekarny koupim test a testnu a kdyztak si zavolam doktorce at mi neco posle. A dekuju za zkušenosti ❤️🥰
@te_reza o to jsem nikdy neslyšela🤭
@kvetuska145 Ano měla jsem čípky a mast. Ale daji se koupit i čípky bez receptu na tři dny ty mi tenkrát taky pomohly. Myslím že se jmenujou Clotrymazol.
@kvetuska145 ano, jako první pomoc stačí. Ale v lékárně canesten nebo teď nvm název
@kvetuska145 kolik dní máte do ms?
@te_reza dobře mrknu na to a kdyztak si neco koupim 😊 dekuju
@jasmina1992 dva dny a trosku me bolely i zada ale malinko, vzdycky me bolely vic a nikdy jsem nepocitovala tak velkou bolest prsou akorat ten bily vytok me zmatl😏 mam strach jenon aby na testu bylo neco videt, kdyby se to konecne podarilo😊
Dva dny pred ms jsem skoncila na gynde, bolelo me bricho, mela jsem bily vodnaty vytok... Dostala jsem bobule, tehu test na gynde negativni... no, nakonec z toho bylo tehotenstvi 😁
@krasna_neznama86 to je pekne🥰 ja prave chtela pockat minimalne do patku, ale uz rada bych chtela nejak ulevit od toho casteho curani, 🤭😀
@kvetuska145 vydrz a hodne pij... Prvni tehotenstvi zacalo zanetem mocaku... V druhem jsem mela zanet mocaku v 7 tt...
@krasna_neznama86 rikala jsem ze jeste vydrzim tenhle tyden, koupim si neco na zanet a uvidim. Zacinaji me bolet i zada tak treba se rozjede ms a pak si zajdu k doktorovi, ja uz na to trpim od prosince kdy jsem potratila a vzdycky to prejde ale tenhle mesic jeste k tomu ty prsa a ta bolest no, je to divne porad nad tim premyslim. Dekuju moc 😊
@krasna_neznama86 a test jsem si delala a je negativni, ale nebyl z prvni moci a minule, kdyz jsem si ho delala tak byl pozitvni at 9-10 den po Ms a nebyla to dalnice 🙈
@kvetuska145 tak ja si test delala v den vynechani a nic moc a teprve po par dnech, mozna po tydnu to bylo videt poradne... A mesic pred tim jsem mela biochemicky tehotenstvi
@krasna_neznama86 tak budu trosku doufat, nic nenadelame, snazime se a jednou to vyjde😊🍀 akorat to cekani je nejhorsi 😏
@kvetuska145 Mohla by to být kvasinkova infekce. Ja jsem to takhle měla. Nejdriv jsem si myslela ze mam zánět močáku, ale krev a moc jsem měla čistou, tak jsem byla na gynde a byla z toho kvasinka.