Ahoj chtela jsem se zeptat jestli někoho netrapila bolest prsou nebo jednoho prsa nezavisle na cyklu.
Zacalo to necele dva tydny zpet. Neni to velka bolest ale spis neprijemny sem tam pichnuti v pravem prsu. Byla jsem u doktorky a ta ze to muze byt od zad, ty mi odblokovala a ty me ted uz teda 4den boli neskutecne, hlavne prava lopatka.
Je mi 30 a mam rocniho kluka…snazim se ted minimalne nosit…ale obcas to proste nejde. Napadaji me hned ty nejhorsi scenare…na sonu prsu jsem byla pred peti mesici tak nevim jestli se znovu neobjednat. Mam v tom pravem prsu neskodnou cystu…poradite ??
@lenoulinkaa tak ona me jakoby odblokovala prej jak jsem tam ted byla…snad to bude kazdym dnem lepsi…premyslim jestli jit znova na sono prsou.
@73nica73 Pokud chceš mít klid tak se objednej na mamograf nevím teda kolik vychází , jako samoplatce. Ale mne tenkrát pobolivalo občas jedno prso, ultrazvuk čistý nic tam nenašli. Takže mne doktor poslal na mamograf a tam zjistili zdvojenou mléčnou žlázu a ze by to mohlo být od toho. Ale mne psal žadanku gyndař hlavně proto , že jsem "riziková" z důvodu pravděpodobné dědičnosti. Ale prsa tě klidně mohou bolet i od těch zad.
Tak mi dneska volali z mamo centra, ze se jim uvolnil termin na dneska odpo….jestli muzu dorazit. Tak na me myslete, prso uz neboli ale nervozni jsem stejne.😔
@kikisa311 ahoj u me to byli zada…byla jsem preventivne na tom sonu a prsa v poradku…mam v jednom cystu do dvou cm ale ta je neskodna…pani doktorka rikala, ze ty bolesti od krcni patere se hodne promitaji do prsou…me pomohlo zacit cvicit. Mam syna rok pul a jak ho sem tam poponasim, zvedaˇ tak proste zada to odnesli…ale pro tvuj klid si muzes dojit na sono me si i to sono pomohlo se tak nejak zklidnit. ☺️
@73nica73 nemůžeš mít třeba blokly žebra. Tyhle potíže bys mohla mít i od nich. Co zkusit fyzioterapeuta, aby na tebe mrknul.