Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli to neměl někdo stejně.. už nějaký ten pátek vždy při sexu a po něm, mě bolí břicho. Ale není to nic příjemného:/ je to bodavá bolest, příjde mi, že je to jako u vaječníků.. bolest ustoupí, až když ji zaspím. Ale před tím než jí zaspím mám pocit na zvracení. I když se vzbudím tak bolest trvá, při močení také bolí ale nepálí. Ms jsem naposledy měla 12.8. tt negativní🤷♀️ Měl to někdo stejně nebo podobně? Na gyndu se mi nechce:/ mám hrozného doktora:( děkuji
@haaaluska chtěla jsem poradit, né rýpat..
@anonymni123kj123 Změn gynekologa, pokud ti tvůj nevyhovuje. A dojdi si na kontrolu. My ti přes věšteckou kouli frndu neprohlídneme, zase takové rozlišení nemá. 🤷🏻♀️
@lieselmeminger určitě změním, chtěla jsem znát jen zkušenost jiných
@anonymni123kj123 Hele to může být fakt cokoliv. Například zánět někde v těle, nějaká změna na děložním čípku, těch možností je hromada. 🤷🏻♀️ I kdyby některá měla podobný problém, ještě to nemusí znamenat, že šlo o stejnou diagnózu.
Sežeň si nového gynekologa, případně jeď do nemocnice. Přecházet a nechávat to být ti nedoporučuji, dost často to nedopadá dobře...
@lieselmeminger dobře děkuji🙂
Mě se takhle rozjel dvakrát zánět vaječníku a musela jsem se kvůli tomu pár let ( rozumej 5 let) léčit a byl pak problém otehotnet. To ti ale nikdo neřekne, že to máš také. Ovšem pokud je ti jedno, co se ti děje se spodkem tak to nech vyhnit.
@orisek56 holky proboha, říkám ze to chci nechat být.. chtěla jsem jen vědět jestli to někdo taky měl..
Určitě si k dr sjedu, vzhledem k tomu, že to bolí pořad.. tak pojedu🙂
@anonymni123kj123 ahojky, já to tak měla nedávno a je z toho cysta 5 cm na vaječníku. Dostala jsem do zadku injekci čehosi a čekáme, jestli praskne no. Takže to může být fakt cokoli. Ale bolest normální to není. Držím palce ať je to nějaká prkotina ✊
@dagmaris děkuji, já mám pcso 🤷♀️Tak jestli to je i k tomu:/ ráno jdu
@anonymni123kj123 tak sed doma a cakaj no