Bolest podbřišku, tt neg., ms přišla jiná než obvykle. Někdo podobně?

misa67
8. zář 2021

Ahojte holky,
mám na Vás takový dotaz, zda jste taky něco takového nějaká zažila, či byste mi mohly říct, jak jste to řešily.
Od poslední ms v srpnu si příjdu nafouklá, oteklá, mám nadýmání, větší chuť na sladké, únava a taková klasika :D Cyklus nemám přesný jak hodinky, takže v dobu, kdy mi kalkulačka ukazovala příchod ms, nepřišla. V tu dobu mě začal bolet žaludek, pocit na zvracení atp. Podbřišek bolel celou dobu. Myslela jsem, že jsem těhotná, ale test byl negativní. Na sonu břicha taky nic.
Po týdnu cca přišla teda ms. Normálně mě bolí břicho pár dní před, trochu při a po ms už vůbec. Mívám ji tak v průměru 5 dní a z toho 2 intenzivní. Ale teď přišla v pátek 3. 9. slabé špinění. V sobotu intenzivní, v neděli o dost méně a v pondělí už minimálně. Včera v úterý už nic ale večer takové nárazové krvácení, ale jen jakoby po wc. Dala jsem si tedy tampon a dnes ráno zase nic.

Nicméně mě podbřišek pořád pobolívá, jako bych to měla dostat, ale už mám po. Tak nevím, co by mi na to mohlo pomoct, nebo co by to mohlo být.
K doktorovi jdu za měsíc.
Moc děkuji. 😍

nikjean
8. zář 2021

@misa67 Ono to může být cokoliv - těhotenství, zánět a dalších x věcí, ale vzhledem k tomu, že test máš negativní a sono také, může to být pouze psychické - třeba jsi teď více ve stresu?