Deset dní do MS a já trpím jak pes... Prsa mě bolí klasický tak tři dny ale dnes... Proč a co pomůže. To se neda
PMS nebo i těhotenství, i když 10 dní do MS se mi na tehu zdá dost brzy.
Ve sprše nahřívat, to mi vždycky pomohlo 🙂
Tak ještě přidám do tehle diskuze protože koukám všude po internetu a řeší to spousta žen... Mám hodně pravidelný cyklus a aktualne mi zbývá 7 dní do MS. Prsa stále bolí jsou těžká a hrozně mě "táhnou" během dne se to občas uklidní a občas mě to úplně odrovna a nejsem schopna nic... V noci se pořád budim a nemůžu spát, hlava mi třeští. Myslím si že hlavní důvod jsou rozhozene hormony - hodně práce, nic moc stravování kvůli tomu a docela dost starostí plus do toho nachlazení a ucpaný nos.
A co pomáhá?? Nic... Ani teplo ani chlad. Prostě si Jen lehnout sundat podprduz boku se vypodlozit polštáři a počkat až to trochu přejde.
Přítel zkoušel jestli pomůže sex a ani prd :D na klasický pms to zabírá.
Takže se zkusím hodit víc do klidu, zrušit nějaké směny a začít zas normálně jist. A doufat že to s MS skončí. Teda kdybych byla tehu bych se nezlobil ale ta pravděpodobnost je minimální a ne hy si v hlavě vytvářet bůhví co. Takže všem preju méně trápení s bolenim
@denyma těhotenství by bylo možné?