Bolest po šestinedělí. Měl někdo stejný problém?

22. srp 2021

Zdravím všechny maminky☺️

Chtěla jsem se zeptat, jestli nějaká z vás neměla ten samí problém jako já.
Jsem 7 týdnu po porodu a sex nám do teď nejde. Byla jsem šitá jenom dost zevnitř podél močové trubice ale venku nic. Jde o to, že jakoby na poševním vchodě až hrázi mám na pohmat tvrdé místo a bolí při pohmatu😀 Přítel se do mě skrz to ani nevleze, protože mi přijde, jak kdybych se měla roztrhnout když to řeknu takhle.
Nevím zda to začít řešit s doktorem a nebo je ještě brzo a tělo není zahojené.. ale co jsem tak slyšela, tak si po 6tiN užívá už dost maminek a my bychom s přítelem chtěli taky😀

jjasmina
22. srp 2021

Já se hojila skoro půl roku, sex byl ok až po téhle době, když bylo malé nějak 3 mes, zkusili sme a bylo mi jak po znásilnění, bolest, skoro jsem si ani nesedla.Asi to bude u každého jinak, malá měla skoro 4kg

luhana
23. srp 2021

Ja byla sita hodne zevnitr a mela jsem i nastrih. No a prvni stouch jsem mela az ted, skoro 5 mesicu po porodu. A neni to zatim nic prijemneho. Taky si rikam, kdy se to asi srovna. Dr. mi doporucil nejaky gel, zavadet na noc, mam ho tady, ale jeste jsem se k nemu nedostala. Ale 7 tydnu je jeste brzo, nechala bych tomu cas. Ono to chvili trva nez se telo zhoji.

hezz17
23. srp 2021

7 tydnu je na zahojeni fakt malo. Kolem toho pul roku to bylo uh dobry. Mela jsem velke vnitrni siti

martulka88
23. srp 2021

Těžký porod, šití z venčí i zevnitř. Měla jsem poté zanícený steh nejblíže vchodu . Sex jsme měli poprvé po 5.týdnech. I nyní, 7měsíců od porodu, když jdu na gynekologii (vnitřní UZ), vchod mne dost bolí. Sex jsme řešili lubrikantem - jediná možnost, jak si ho užít oba.

autor
23. srp 2021

Děkuju moc holky😊

autor
23. srp 2021

@jjasmina náš malej měl taky skoro 4kg a na mou malou postavu se divili kde se vzal😀

guliii
23. srp 2021

Zkus si to masírovat s olejickem. Aby jizva začala být pružnější. To mi dost pomohlo. I potom před sexem chlap masiroval a bylo to hodně lepší.

autor
23. srp 2021

@guliii já tam právě nemám jizvu, neměla jsem z venku žádný steh, jen jeden u poštěváku jinak vše ve vnitř dost:/ ale zkusím masírovat třeba to povolí

lucahv
25. srp 2021

Také jsem byla zevnitř hodně šitá a doktor mi doporučil častý sex 😁 jizva potřebuje masírovat. Ze začátku jsme museli lubrikovat a časem to bylo dobrý

ele_nka
25. srp 2021

Taky nám to trvalo delší dobu. Ale když se dost promázlo bylo to mnohem lepší. A fakt doporučuju tohle mazadlo. 😉
https://m.sexshopik.cz/lubrikacni-gel-pjur-woma...

autor
25. srp 2021

@ele_nka děkuji!😊

karolinkacernaa
3. pro 2021

Ahoj, zlepsilo se to? 🙂

autor
4. pro 2021

@karolinkacernaa Ahoj, zlepšilo 😊 ale pořád to není 100%
Kolikrát při delší procházce mě to bolí to pánevní dno a při sexu taky