Bolest napravo v podbřišku střílí do ledvin

helinka88
25. pro 2016

Dobre ranko, děvčata.. Bolí mě od včera v podbřišku na pravo a střílí to az do ledvin.. MS jsem měla oo vysazení ant. dostat 18,ale nedostavila se.. Tt je negativní.. Co to může být? Bolesti jsou hodně bolestivé.. Děkují

malinkaelinka
25. pro 2016

Co třeba slepák? Zkus to nejbolavější místo hooodně zmáčknout, drž a pusť...když to bude bolet nejvíc, jak to pustíš, je to slepák 🙂

helinka88
autor
25. pro 2016

Ted uz boli jen "krize" a leva strana.. Jako bych fo mela dostat, ale pořád nic 🙁

leymea
26. pro 2016

@helinka88 treba ovulace?

helinka88
autor
26. pro 2016

Když jsem neměla menst.?

leymea
26. pro 2016

@helinka88 muzes mit opozdenou ovulaci, tim padem bys mela i delsi cyklus. Moji znamy se to nedavno stalo, cekala MS a najednou zjistila, ze to je ovulace 🙂 tak proto me to napadlo 😉

leymea
26. pro 2016

@helinka88 ale sla bych k doktoru 😉

helinka88
autor
27. pro 2016

Ahaaa, děkuji ☺️ půjdu po svátcích, teď tam stejně není 🙁

malinkaelinka
27. pro 2016

Tak slepák to nebude, to už bys sem asi nepsala 🙂

helinka88
autor
27. pro 2016

Slepak nee.. Pořád to poboliva, nejhorší je to, když jsem v klidu.. Uvidime, vyčkam do 2 a možná se i ms dostaví ☺️ každopádně děkuji všem 😉

krealeaa
30. pro 2016
Uživatel krealeaa je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od krealeaa.

@helinka88
Já jsem před pár týdny měla něco podobné a vyklubal se z toho zánět vaječníku :-/