Krásný den všem. Chtěla bych se zeptat, zda měl někdo problém s bolestí hráze po porodu i přes to, že nedošlo k nástřihu. Normálně by mi to samozřejmě nepřišlo divné, ale bolest mám pouze při močení a jinak ne. Všechny stehy už mám pryč a vše se jeví v pořádku, až na ten bolestivý tlak, když,, dočůrávám". Možná to ani nebude hráz, ale tlak je v okolí poštěváčku. Na kontrolu po šestinedělí jdu až 20.10., tak mě jen zajímá, zda to měl někdo také tak. Děkuji ;)
Taky bych si tipla mocovy cesty, me se po prvnim tehu udelali srusty v mocovy trubici - pry tlak miminka + v minulosti caste zanety...
@katkatomaskova je pravda, že v minulosti jsem trpěla na záněty dost často, ale vždy to doprovázelo pálení a svědění. Tohle je i taková,, jiná " bolest. Proto mě nenapadlo, že to může být s tím spojené. Ale logiku to určitě má 😁 zkusím urologický čaj, alespoň se trochu odreaguji od fenyklového 😜
@petunam ja jsem mela s curanim po porodu dlouho problemy. Nemohla jsem curat v sede, kdyz se mi chtelo curat, tak jsem citila tlak uvnitr mocove trubice a ne v m.mechyri.cely to byli takovy divny. Ale mela jsem hodne rychly porod a dite 3900g. Rozhodně se to nevratilo do normalnu behem sestinedelj ale az tak kolem pul roku.
Asi bude nejjednodušší skočit k obvoďákovi, nechat vyšetřit moč, to zjistí hned a kdyžtak rovnou nasadí léčbu 🙂
Pozor pokud kojite mam pocit ze je kontraindikace u beznych urologickych caju, dovolili mi jenom urinal akut a cekaa jsem na vysledky testu a podle toho psali antibiotika aby neublizili prckovy a soucasne jsem zobala probiotika a davala je i malymu - pry ze zbytky prechazeli do mleka a bylo v pribalaku varovani pred prujmy miminka - tak davejte pozor co s cim budete kombinovat, at je brzy lepe
@katkatomaskova určitě, zajdu tam co nejdříve. Byla jsem jen zvědavá na zkušenosti 😉
@petunam Zkušenosti nemám, v životě jsem zánět močových cest neměla, jen si pamatuju, co mě učili ve škole 😀 Běž, uleví se ti 🙂
Jo, tak to je bolestivé, hlavně při sexu, myslím, že pokud člověk je hodně neopatrný a ještě v této době v posteli experimentuje, není to nejlepší.
Tak oblast hráze a oblast klitorisu je sakra rozdíl 🙂 co spíš zjistit, jestli nemáš zánět močového měchýře? Jelikož píšeš, že tě to bolí při čurání a při dokončování močení...