Bolest břicha, podbřišku po sexu

gabca00
29. led 2018

Ahoj, dnes s přítelem jsme po sexu měly menší problém, asi 10- 15 minut po sexu jsem měla silné bolesti v podbříšku a skoro jsem se nemohla postavit na nohy, zatmělo se mi před očima a chvílemi jsem měla i pocit že budu zvracet, nevíte co by to mohlo být? Myslíte, že by to mohlo být i těhotenství?

leki
30. led 2018

Podle me to spis nebude mit vztah. Me to sice na konci tehotenstvi taky delalo, takze jsme pak sex uz nemeli, ale stalo se mi to i kdyz jsem tehu nebyla.

mumik
30. led 2018

Mě se tohle stalo u prasklé cysty.. ale začala jsem cítit bolest už při milování,tak jsme to stopli a pak hrozná bolest,až mě z toho začaly brnět končetiny a polilo mě horko.. ale to jsem vážně v jednu chvíli myslela,že umřu. Tak manžel zavolal záchranku a pak si mě nechali v nemocnici ještě tři dny na pozorování..

aidelina
30. led 2018

To ti takhle na dálku nikdo neporadí. Může to být cokoliv... zánět, cysta, skříplý nerv. Zašla bych k doktorovi.

gabca00
autor
30. led 2018

A co myslíte? Mohlo by to být i těhotenství?

aidelina
30. led 2018

@gabca00 To má spíš jiné příznaky... podbřišek by tě bolel konstantně, ne až po sexu. Mohla bys mít citlivá prsa, pupínky atd..

gabca00
autor
30. led 2018

Jinak břicho mě bolí ještě dnes a mám ho strašně tvrdé, nechápu proč.. kdybych měla být těhotná tak bych nebyla těhotná ani měsíc a takové příznaky se tak brzo neobjeví ne?