Bolest břicha po styku a špinění. Zdravotní problém?

nikitka2323
10. únor 2023

Zdravim maminky. Po porodu druheho syna (jiz jsou mu 3 roky) zazivam bolestivy styk. Po TOM vetsinou spinim a treba i 3 dny me boli podbrisek. Delame to opatrne ale zaroven se mi to libi i boli. Uz jsem tento problem resila se 3 gynekology a podle vysetreni (ultrazvuk, prohmatani) je vse v poradku ale podle me to opravdu v poradku neni. Rada pana doktora zni:hrajte si sama se sebou a zjistete co se vam libi. Je to podle vas normlani? Muj dotaz zni: stalo se to nekomu a vyklubal se z toho nejaky zdravotni problem? Ja uz si nevim rady a velmi i to otravuje zivot. Dekuji za nazory

lencaa11
10. únor 2023

@nikitka2323 měla jsem tohle po konizaci čípku a vyšlo z toho že mám dělohu zakloněnou,může to bejt endrometrioza může to bejt skrz čípek je toho víc asi lepší vyšetření ať vás lékař pošle

nikolaa123
18. únor 2023

@nikitka2323 Ahoj stává se mi to také nemám tedy bolesti při sexu ale po sexu krvácím a spinim a mám bolesti břicha jako při MS.. A podle doktorky je to nízkou sliznici.. Hodně mi pomáhá antikoncepce když ji beru po sexu vůbec nekrvacim nic... Nedávno jsem měnila antikoncepci a musela sem být jeden měsíc bez ní a po sexu zas krvácení.. A po nabrani zas v pohodě..