Ahoj,
Chtěla bych se zeptat holek, co používají MS kalíšek. Myvam hodně silnou MS, takže mi kalíšek spolu s vložkou (už po třech hodinách mi přetéká) přišel jako skvělý nápad. Hlavně v práci.
Jenže asi půl hodiny po zavedení pociťuji dost nepříjemné bodání a bolest v podbřišku. Ale jinou, než mám normálně.
K tomu se mi po hodině přidá zvláštní nevolnost. Když je to k nevydržení, kalíšek vyndám. Během chvíle dojde k okamžité úlevě a během půl hodiny jsou všechny nepříjemné pocity pryč. 🤷🏽
Má to někdo stejné? Dělám něco špatně?
Jsem nadšená, že nemusím každou hodinu na WC, ale zase se těchto příznaků dost bojím a nejsou dlouho snesitelné. Na silné MS bolesti jsem zvyklá a tyhle k nim určitě nepatří 😕
O kalíšek se opravdu dobře starám.
Říkala jsem si, že třeba mi nesedí značka, tak jsem koupila včera nový od jiného výrobce a děje se to samé.
Děkuji za Vaše zkušenosti a rady :❤️
@aksurammm mam to přesně jak píšeš. I se silnou ms, zkusila jsem 3 značky a u vsech stejné. Ted přemýšlím zda nekoupit spíš houbu
Bude to asi reakce na podtlak. Vim ze nekomu pomaha si pridelat dirky do kalisku 🤷
Jo, to dělá podtlak. Ale jde to vychytat, že se tam jakoby připustí vzduch.
@aksurammm
zkus fb skupinu kalisnice,tam se dozvis vic nez tady 🙂
@zelenaesmolda děkuji 😊
Holky děkuji ❤️
Já nemám tuhle zkušenost, ale kamarádka zkusila tři dny a má to přesně, jak píšeš ty. Prostě jí je blbě, dole ji děsně bolí. Má silnou ms. Prostě ho nemůže používat, nemyslí si, že to je značkou. Možná vadí ten podtlak.