Bolest a nevolnost s MS kalíškem 😓. Má to někdo stejné?

aksurammm
5. srp 2020

Ahoj,
Chtěla bych se zeptat holek, co používají MS kalíšek. Myvam hodně silnou MS, takže mi kalíšek spolu s vložkou (už po třech hodinách mi přetéká) přišel jako skvělý nápad. Hlavně v práci.
Jenže asi půl hodiny po zavedení pociťuji dost nepříjemné bodání a bolest v podbřišku. Ale jinou, než mám normálně.
K tomu se mi po hodině přidá zvláštní nevolnost. Když je to k nevydržení, kalíšek vyndám. Během chvíle dojde k okamžité úlevě a během půl hodiny jsou všechny nepříjemné pocity pryč. 🤷🏽
Má to někdo stejné? Dělám něco špatně?
Jsem nadšená, že nemusím každou hodinu na WC, ale zase se těchto příznaků dost bojím a nejsou dlouho snesitelné. Na silné MS bolesti jsem zvyklá a tyhle k nim určitě nepatří 😕
O kalíšek se opravdu dobře starám.
Říkala jsem si, že třeba mi nesedí značka, tak jsem koupila včera nový od jiného výrobce a děje se to samé.
Děkuji za Vaše zkušenosti a rady :❤️

malenka3
5. srp 2020

Já nemám tuhle zkušenost, ale kamarádka zkusila tři dny a má to přesně, jak píšeš ty. Prostě jí je blbě, dole ji děsně bolí. Má silnou ms. Prostě ho nemůže používat, nemyslí si, že to je značkou. Možná vadí ten podtlak.

lachtanice86
5. srp 2020

@aksurammm mam to přesně jak píšeš. I se silnou ms, zkusila jsem 3 značky a u vsech stejné. Ted přemýšlím zda nekoupit spíš houbu

sasui1
5. srp 2020

Bude to asi reakce na podtlak. Vim ze nekomu pomaha si pridelat dirky do kalisku 🤷

kajalka
5. srp 2020

Jo, to dělá podtlak. Ale jde to vychytat, že se tam jakoby připustí vzduch.

zelenaesmolda
5. srp 2020

@aksurammm
zkus fb skupinu kalisnice,tam se dozvis vic nez tady 🙂

aksurammm
autor
5. srp 2020

@zelenaesmolda děkuji 😊

aksurammm
autor
5. srp 2020

Holky děkuji ❤️