Omlouvam se za anonym. Ale…
Behem pul roku jsem mela 3x atb, i pres probiotika zpusobovaly drobny vaginalni dyskomfort, spise ve smyslu suchosti, ragad.
Posledni atb jsem mela asi pred dvema mesici. A tak asi mesic mozna trosku dele vnimam precitlivelost az mirnou bolest klitorisu. Mam pocit ze je i takovy otekly. Rikam si jestli to muzou byt treba kvasinky, i kdyz z pochvy zadny vytok nemam. Dneska jsem si vsimla takoveho decentiho bileho sekretu z predkozky klitorisu. Namazala jsem clotrimazolem a doufam, ze to zabere.
Na gynde jsem byla, ale na prevenci, brali me par minut po 12 a honem honem, dneska potrebuju ve 12 koncit. Tak jsem to nezminovala 😏
🙏🏻 zitra zkusim. Diky
Nemáváš to obvykle po sexu? Mně se tohle už párkrát stalo, ale vždy to bylo po styku, jinak ne. A vlastně i to jen tehdy, když jsme tak více dováděli 😀 Do dvou dnů to pak prošlo, tak jsem to nějak neřešila.
Určitě si myslím že to bude z té mykozi. Koupila bych si k masti ještě nějaké globule k zavádění. A pak doporučím probiotika do vaginy na 10 dní a kup si nějaký intimní mycí gel.
Mala som 2x po ATB to iste. Obrovska bolest. Mazala som par dni na striedacku fungicidin a framykoin a preslo.