Zdravím holky mám dotaz
Cyklus mám pravidelný,v době ovulace byl sex,pár dní před ms mi vyšlo na testu viz foto.. nicméně další testy negativní a ms přišla v termínu jak měla.
Po týdnu konec ale doteď hnědo růžový výtok a bolí mě prsa.je to pro biochemické těhotenství běžný úkaz? normálně mám ms včetně špinění max týden a dnes je to jedenáctý den.
@sudylichozrout jojo chystám se jen sem asi extrémní sledovací typ a hned mě vše rozhodí tak se ptám.muze mít na to případně vliv i tlak? Ms skoro končila a když sme vyjeli na Sněžku tak sem se znovu rozkrvscela s od té doby prostě musím mít aspoň slipovku.a Dr pozná že tam případně bylo to biochemické?
@balogis Dr. pozna podle vysky sliznice, jak jsi na tom aktualne s cyklem. Biochemicke tejotenstvi se
@sudylichozrout biochemicke tehotenstvi se na utz poznat neda. Dr. jen muze dle stavu sliznice odhadnout, ze se neco chysta. Po ms budes mit asi nizkou sliznici, takze neuvidi v tomto ohledu nic. Ale uvidi mozna neco jineho, co zpusobuje spineni.
Mela jsem to stejne tak. Proto uz netestuju brzy...
Biochemicky tehotenstvi je bezna vec, stava se to a pokud uz je test negativni a prisla menstruace, navic dokonce bez zpozdeni, nevidim jedinej duvod chodit na gyndu. Pak tam clovek nema cekat hodinu, i kdyz je objednanej. :/
Mne se to stalo 3x, 2x slaba carka a zpozdeni asi den nebo 2 a jednou silici carka az do pekne vyrazny, pak postupne slabnouci a zpozdeni nakonec 2 tejdny, tam uz se asi rysovalo neco vic.
Vetsina "tehotenstvi" neni zivotaschopnych a odejde s menstruaci, proto se nema testovat pred, aby zena nebyla zbytecne zklamana.
já jsem v termínu ms měla silnější špinění až hnědý výtok, a protože to nebyla krev, udělala jsem si další den test, a teď mám 2,5 letého rošťáka... podle utz byl celé těhotenství o týden menší než podle poslední ms.
špinila jsem obě těhotenství až do porodu
@balogis Zajdi spis na gyndu, tady ti tezko poradime. Spineni muze mit mnoho pricin.