Bílý výtok. Je to v pořádku?

13. lis 2024

Ahoj, už zhruba 2 měsíce mám bílý řídký výtok. Hlavně při práci, kdy se zpotím, doma taky ale míň. Žádná infekce to není, to si myslím že bych už poznala. Nedoprovází ho zápach, svědění, pálení ani nic podobného. Prostě jen řídký bílý výtok. Myslíte si že je to v pořádku ? Mám to tak od té doby co jsme se začali snažit o miminko, dřív jsme s přítelem tak často sex neměli, není to třeba tím že spolu teď spíme dost často ? Vím že to nebude nic špatného, jen mě zajímá proč se to děje, když doteď byl klid.🤔 Děkuji.

levandule_k
13. lis 2024

Kdybych měla dva měsíce výtok, tak si zajdu na gynekologii.

misha31
13. lis 2024

Tak casteji spolu spite, to budou "deticky" 😁 taky to casto tece druhy den nanekolikrat...

ejzi
13. lis 2024

Já měla bílí výtok v těhotenství. Jinak jsem se s ním nesetkala.

autor
13. lis 2024

@misha31 také jsem si to myslela, ale teď víc jak týden pauza a pořád to teče, malinko ale teče🤔

misha31
13. lis 2024

A tehotensky test jsi zkousela?

autor
Včera v 00:31

@misha31 chystám se na něj v pátek

misha31
Včera ve 04:32

To muze byt i k těhotenství prave ten vytok

autor
Včera ve 04:59

@misha31 byla bych ráda kdyby bylo, ten “výtok” předtím, kdy jsme měli pravidelný styk, bylo určitě sperma, teď to sperma být nemůže. Už asi 5 dní mě bolí bradavky na dotek, špičky mám malinko bíle, tak doufám že to bude těhu a ne nějaký zánět.🙂

misha31
Včera ve 13:02

Ja bych nevydrzela, hned bych delala test

lujhu
Včera ve 14:01

Mám to samé co vy, mě ještě akurat je často blbě od žaludku hlavně v noci jsem pořád unavená a další jiný příznaky mám jich dost ale může to bejt klidně PMS tak vám držím palce 🤞

autor
Včera ve 14:13

@lujhu Taky držím palce🙂 Já PMS nemívám, taky jsem unavená, od žaludku je mi malinko zle, spíše mě pálí žáha.