Bílý výtok, bolesti podbřišku a zad

jesua
19. bře 2018

Zdravím, Ms měla být 27. 2 nakonec dorazila 6.3 nejdřív dva dny špinění, pak dva dny klasická ms. Od té doby bílí hustý výtok což u mě není zvykem, bolesti podbřišku a občas zad.
Minulý týden mě zarazilo, že jsem nemohla mít na sobě kalhoty zaple na břiše okamžitě mě bolel podbřišek.
Nemá s tím některá zkušenost nevíte co by to mohlo být? ://

kackar257
19. bře 2018

Tak neco podobneho ted resim ja..11/3 mela MS prijit a nic...17/3 a 18/3 hodne slabe spineni a dnes hodne slabe krvaceni s hlenama :( Nesnazime se o mimi,pritel si dava pozor ale kdyby neco ukaplo a bylo mimi tak budu rada. Taky jsem zvedava co to je. MS mam presnou jak hodinky a nikdy me u toho nic neboli a uz 3dny me boli podbrisek. Test jsem delala v sobotu a negativni....myslite ze by to mohlo byt zahnizdovani a ja se // dockala

priefi
19. bře 2018

@jesua pokud je tt negativni, navstiv lekare, bolest muze zpusobit cysta

jesua
autor
20. bře 2018

@kackar257 všechno je možné, tak snad se zadařilo taky si Mimi moc přeju :(

kackar257
21. bře 2018

@jesua Hlavne uz nevim....so a ne jen slabe spineni...po a ut slabe krvaceni a dnes mas stredu a uz nekrvacim nic proste 🙂 Vcera vecer jsem citila dloubani na leve strane bricha :/ Tak buh vi..kdyz mam svoji ms tak vypada uplne jinak. Test delam v patek tak snas z toho neco bude ikdyz se clovek nesnazil 🙂

jesua
autor
30. bře 2018

@kackar257 dlouho jsem tu nebyla ..:/
Tak jak si dopadla?

kackar257
31. bře 2018

MS jako ja mivam stale nic akorat 17+18/3 spineni jen pri utreni a 19+20/3 hodne slabe ktvaceni(pri bezne ms krvacim hodne a mam to vzdy tyden) od 21/3 zadne spineni ani krvaceni a test jsem si delala naposledy 26/3 a negativni :( 6/4 mam preventivku na gynde tak uvidim na cem budu dle posledni ms bych 6/4 mela byt 7+4tt pokud tam teda fazolka bude 🙂

jesua
autor
31. bře 2018

Máme to hodně podobné, tak držím pěsti ať tam fazolka je !!!!

kackar257
31. bře 2018

@jesua Doufam ze se nam obou zadari...ja uz delala asi 13 testu a porad negativni...dnes rano zaludek na vode tak snad to bude znameni...

jesua
autor
31. bře 2018

@kackar257 tak držím pěsti ať konečně vyjde!!
Ve čtvrtek sem měla pocit jako bych to měla dostat, velká bolest v podbřišku- šla jsem na záchod a jen růžový hlen. Od té doby mám pořád pocit mokra a nic MS bych měla dostat příští týden tak také doufám ze se podařilo 😍

kackar257
31. bře 2018

@jesua Uvidime...at muzem slavit spolu fazolky 🙂

priefi
1. dub 2018

@jesua a nemohla to byt spis ovulka?

jesua
autor
2. dub 2018

@priefi vůbec nevím tyhle věci nesleduji, ale minulý týden mě bolelo v podbřišku myslela sem ze přišla ms ale ono nic jenom trochu krve, bolí mě prsa, nemam vůbec chuť k jídlu, mam porad sucho v ústech a občas křeče do břicha. .
Myslíš ze by to mohlo být už konečně tehu?

priefi
2. dub 2018

@jesua vse je mozne, bud to byla opozdena ovulka, nebo se chytlo tehu. To uvidis, zda ms prijde v terminu nebo ne. Testovat doporucuji az po terminu ms 😉

esufi
2. dub 2018

to může být jak cysta, tak těhotenství. Ale taky ani jedno. Těhotenství ti okolo další periody vyvrátí či potvrdí test, obojí případně potvrdí nebo vyvrátí lékař. Psychika je silná záležitost a pokud si děcko moc přeješ, můžeš mít příznaky i bez toho, abys skutečně těhotná byla... Nezbyde než čekat

jesua
autor
2. dub 2018

Děkuji holky, snad se povedlo konečně

kackar257
11. dub 2018

Tak 6/4jsem byla na gynde...tehu nepotvrzene ale ani nevyvracene....nasel mi nejaky vridek a udelal citologii a dle vysledku nasadi lecbu pokud neco najdou ale k tehu. Deloha velika 12/13 cm(nebo mm ted nevim ) a ze pri 13 byva MS tak ze by se do 10dni mela MS zrejme objevit a kdyz do 16/5 MS nedojde mam delat test a zavolat. Pan doktor ma ulz jen brisni a ne vnitrni. Je v tom nejaky rozdil? Posledni MS byla 12/2...a 17+18/3 spineni a 19+20/3 slaboucke krvaceni a testy do 30/3 negatuvni mela nekdo totez a tehu nakonec byla? A hormony splasene nemam o mini se nesnazime. .ale nevadilo by mi ;)

kackar257
12. dub 2018

Jinak vcerejsi vecerni tt dopad tak ze je tam videt druha slaboucka carka ale jen naproti svetku tak snad zesili

absintka19
12. dub 2018

@kackar257 ranni je jistejsi 🙂 z prvni moci

kackar257
12. dub 2018

Pockam do rana a zkusim...

lucinkaab
Autor odpověď smazal
Zobraz