Bílý až průhledný výtok z bradavky. Co by to mohlo být?

lucieszedelova
8. dub 2024

Dobrý den bych potřebovala poradit před týdnem mi skončila menstruace samozřejmě styk nechráněný. Dnes jsem zjistila že po zmáčknutí levé bradavky mi teče takový býlí až průhledný výtok a z pravé též po zmáčknutí ale jen průhledný výtok. Dnes jsem si dělala těhotenský test a test negativní. Můžete mi prosím poradit co by to mohlo být než dojdu na gynekologii ? Bohužel objednaná jsem až na květen což dlouhá čekací doba. Tak se chci nejdřív poradit aby to nebylo něco vážnějšího děkuji

lencaa11
9. dub 2024

@lucieszedelova Normální je, když se po zmáčknutí bradavek objeví čirý výtok, někdy třeba jen kapička. Průhledná nebo mírně zakalená, dokonce i nazelenalá kapička nevěstí nic špatného. Takový nevýznamný výtok se obvykle objevuje před menstruací, může přetrvávat i několik měsíců po kojení, některé ženy ho mají celý život

lucieszedelova
autor
9. dub 2024

@lencaa11 já právě mám týden už po menstruaci a dnes mi začalo pobolivavat pod bříškem. Dceři jsou 3 a ji jsem kojila cca tak 14 dní protože po mém mléko nepribirala tak že nekojim skoro 3 roky