Dobrý den bych potřebovala poradit před týdnem mi skončila menstruace samozřejmě styk nechráněný. Dnes jsem zjistila že po zmáčknutí levé bradavky mi teče takový býlí až průhledný výtok a z pravé též po zmáčknutí ale jen průhledný výtok. Dnes jsem si dělala těhotenský test a test negativní. Můžete mi prosím poradit co by to mohlo být než dojdu na gynekologii ? Bohužel objednaná jsem až na květen což dlouhá čekací doba. Tak se chci nejdřív poradit aby to nebylo něco vážnějšího děkuji
@lencaa11 já právě mám týden už po menstruaci a dnes mi začalo pobolivavat pod bříškem. Dceři jsou 3 a ji jsem kojila cca tak 14 dní protože po mém mléko nepribirala tak že nekojim skoro 3 roky
@lucieszedelova Normální je, když se po zmáčknutí bradavek objeví čirý výtok, někdy třeba jen kapička. Průhledná nebo mírně zakalená, dokonce i nazelenalá kapička nevěstí nic špatného. Takový nevýznamný výtok se obvykle objevuje před menstruací, může přetrvávat i několik měsíců po kojení, některé ženy ho mají celý život