Bílé kousky v moči. Máte zkušenost?

lujhu
17. pro 2024

Čauky holky, podle kultivace moči mám moč v pohodě ale já mám pořád občas řezání a pálení není to sice tak hrozný ale furt to cejtím, čurala jsem dnes ráno do zkumavky a jsou tam pořád bílé kousky , Pitný režim mám dobrý piju pořád nechápu to, Čekala jsem že my řekne něco jako krev v moči nebo zánět a ono je vše v pořádku, setkaly ste se taky z něčím podobným??

lencaa11
17. pro 2024

@lujhu bílé kousky můžou znamenat stopy bílkovin nebo v odstáté moči odloučené buňky z dutin močového traktu. Bílkovina v moči se může někdy ukázat po horečnatém onemocnění anebo po zvýšené námaze. Bílé kousky v odstáté moči jsou běžným úkazem, například při nedostatku příjmu tekutin

lencaa11
17. pro 2024

@lujhu Typické příznaky bílkoviny v moči
K možným příznakům výskytu bílkoviny v moči patří kalná moč, bílé kousky v moči, pěna v moči, otoky, zvýšená únava a snížená odolnost vůči infekcím.

anpineapple
17. pro 2024

Mohou to také být zbytky výtoku, které se spláchly spolecne s močí.

monbonaa
17. pro 2024

Taky jsem to tak měla a bylo mě řečeno,že to je zbytek vytoku,že je to dobře, že se v podstatě jakoby čistí sama 🤷‍♀️😃 nebo pokud je to v době ovulace tak to taky mas toho vytoku víc než normálně tak se to tam může objevit.

arevb
17. pro 2024

Občasné pálení.. řezání... vyzkoušejte https://www.drmax.cz/blokurima-uro-2g-d-manozy-...