Ahoj všem,
Nikdy jsem neměla problém nějak extrémně s beďary a jinými pupínky. Vždy se na obličeji vyskytly nějaký ten týden před ms a pak zase dobrý či jen fakt něco malého. Za poslední dobu je to horší a horší. Teď po ms mám všude samé pupínky ráno se vzbudím a jsou další a další. Nikdy jsem s tím problém neměla a tak mě to teď docela štve. Antikoncepci od prosince neberu. Do toho mam teď často bolesti hlavy a divný pocit v břiše takové nevolnosti ,alee je to vždy třeba jen chvíli pak zase dobrý a na novo. Do toho jsem taková naladově rozladěná a kam hrozně výkyvy. Chvíli jsem v poho vše je super a během chvíle se mi chce brečet. Taky sem začala cvičit a snažím se trochu jíst jinak ale moc se to nedaří tak z toho jsem taková rozladěná nejspíše taky. Cvičím snažím se a přesto se váha nehybe nebo naopak kila přibývají.
Nevite náhodou o co by mohlo jít. Nebo nesetkal se někdo kdo by měl podobné problém jak jste se z toho vyhrabali apod. 🙂 Díky za radu všem.
Měla jsi ty pupinky i před antikoncepci? Muže to souviset s vysazenim, ale já mám třeba pcos a s pupinkama neudělám nic, pořad je mám kvůli tomu. I ta váha muže souviset. Ale protože to je od vysazeni tak krátce muže to byt jen hormonální nerovnováha, která se časem srovná. Mě po vysazeni pomoh gynex na srovnání cyklu.
Ahoj, to bude nejspíš souviset s vysazením antikoncepce. Nevím, jak jsi ji brala dlouho, ale pro tělo je to šok. Já, když jsem ji vysadila, tak se mi taky asi po 2 měsících začaly dělat víc pupínky, hlavně na bradě, mastit vlasy... Je to z hormonální nerovnováhy. Pokud antikoncepci už nechceš brát znovu, zkus čaj na hormonální nerovnováhu. Jinak to chce čas, než se tělo dá zase do normálu.