Antikoncepce po porodu - se kterou jste spokojené?

tyna2608
22. led 2019

Ahojky, chtěla jsem se zeptat jakou antikoncepci užíváte po porodu, a jste s ní spokojene (co se týká libida, menstruace nebo např. Bolesti hlavy) mockrát děkuji za info 🙂 Hezký den.

peta34
22. led 2019

Ahoj záleží na mnoha faktorech. Pokud jde o mě, tak kojím, proto Azalia. Bere se nepřetržitě, takže žádná menstruace max. nějaké špinění. Hlava nebolí a libido je naprosto v pořádku 🙂

tyna2608
autor
22. led 2019

@peta34 Já jsem měla tu druhou při které lze kojit ale krvácela jsem skoro pořád, a teď již nekojim a mám nasazenou ha kterou jsem brala před těhotenstvím a už 18 dní spinim a krvácím na střídačku a i nálada je na bodu mrazu. Volala jsem doktorce prý to asi fakt nesedlo a má už málo hormonů, byla jsem nějakou dobu bez prášků a to mi bylo stejně nejlíp. Takže se ještě asi poradím a nakonec možná i raději od těch hormonů opustím.Jeste sem četla o Pharmatexu ale mám trochu obavy zda je spolehlivý 😉😆asi když se dodržuje návod tak jo. Jako u všeho.

zrzeckas
22. led 2019

Ja mela Sunyu a vratila se k ni a upa v pohode jako pred porodem.... Ale nekojila jsem, bohuzel