ANTIKO - prášky, tělísko atd.

stralisek
2. říj 2018

Ahojda maminky,

chci se Vás zkušných zeptat.. Jakou používáte antikoncepci?
Prášky už asi nechci, na gyndě mi řekl o Mireně.. Jaké jsou pro a proti? Bojím se, že vyhodím ty prachy a nic z toho..

Snad chápete..

Díky za rady..

editah222
2. říj 2018

@stralisek já mám Mirenu, už druhou. Zatím vidím jen samá pozitiva. Jen vytažení je celkem nepříjemné😉

konidana
2. říj 2018

@editah222 ja mam telisko nehormonalni mirena je s hormony. Vyhovuje mi akorat spis mi prislo velmi neprijemne zavedeni. Vytažení je v pohodě.

lenula4
2. říj 2018

Taky mám Mirenu a naprostá spokojenost 👍 zavedení také bez problémů. Samozřejmě jsem si také říkala jestli to nebudou vyhozené peníze (nesedne třeba atd..) ale co dnes není loterie? Navíc když si to spočítáš, tak za prášky na 5 let dáš daleko více peněz než za tělísko, nehledě na to, že na tabletky musíš furt myslet. Když si taky něco o tělísku přečteš, tak zjistíš že hormon obsažený v tělísku se dostává do organismu v mnohem menší míře, než je tomu v případě pilulek, působí jen lokálně v děloze..

zuzkabrum
5. říj 2018

Ahoj, já mám Mirenu a super. Bez práce, bez starostí a celkově vyjde levněji, než prášky (ale na začátku je to větší investice). Je to i zdravější, hormony působí jen lokálně. Nemůžu si jí vynachválit. Jen to zavádění je teda hrozný. První tělísko, který bylo na 3 roky mi zaváděli za živa a to jsme myslela, že umřu. Fakt jsem větší bolet zatím nezažila (ještě jsem nerodila). Když jsme šla po 3 letech na výměnu, tak jsem si našla gynekolga, kterej to zavádí v krátkodobé anestezii a vše ok. K prášků bych se vracela nerada

marlah
15. říj 2018

Holky prosím neberete Marvelon? Potřebuju nutně .... radu. Díky moc.