Už tři měsíce dojíždím do Prahy na Centrum onkologické prevence. Před měsícem mi dělali testy, ale nevyšli. Tak mi je udělil znovu, tentokrát mi na to odebrali nějaký vzorek, prý je to ,,alarm rakoviny děložního čípku,,. Začala jsem se opravdu bát. A do toho jsem zjistila,že mám podle doktora sníženou dělohu, protože jsem při porodu moc tlačila. A díky tomu chodím na záchod skoro každých 20 minut. Výsledky z testů budu vědět 1.2., tak jsem zvědavá, co mi řeknou :(
páni takový popsání :D no ale nezní to hrozivě...na operaci jsem už byla,ale bylo to s nohou, takže už vím operace a narkoza obnáší 🙂 děkuju za podporu 🙂 jj myslím že říkali že to byla biopsie.
@lucinka_jirackova není zač. procházím si tím taky a tohle všechno mám čerstvě za sebou. bohužel už podruhé.
@lucinka_jirackova zítra držím palce!
@jameson78 děkuju 🙂
@lucinka_jirackova Ahoj, taky ti držím palce. Tak jsem byla před 2 lety odeslána do COPu, napřed mě to hrozně vyděsilo 😖 Biopsie mi dopadla nevalně a tak jsem taky musela na operaci. Já jsem teda byla u Apolináře. Nic to nebylo, večer jsem šla domů, týden jsem měla neschopenku, ale už mi bylo dobře, nic mě nebolelo. Výsledky po operaci vyšly dobře a od té doby, musím to zaťukat, je to zatím dobrý. Tak u tebe to určitě taky dobře dopadne, tím jaký je u nás systém preventivních prohlídek tyhle věci odchytávají včas a dají se řešit 🙂
@jameson78 @romcovaklarka holky jsem v zdravá!!! testy jsou v pořádku!!! 😀 😀 😀
@lucinka_jirackova Tak to je paráda :o)
@bessinka ano to je 🙂
@lucinka_jirackova To je supeeeeer 😵 Moc gratuluju 🙂
@romcovaklarka děkuju 🙂 jsem hroznně šťastná 🙂
@lucinka_jirackova tak to je super, aspoň někdo má štěstí!
@jameson78 jo to jo...dneska jsem si oddychla, když mi to řekli 🙂
Lucko, těch výsledků se neboj. Dělali ti teď asi biopsii, ne? Když nedopadne dobře, doktor tě hned online objedná do Motola na konizaci. Objednací doba je tam až tři měsíce, ale určitě budeš mít štěstí a dostaneš dřívější termín. V Motole budeš první den ležet jen tak pro nic za nic, druhý den půjdeš na operaci, nikdo ti neřekne, kdy půjdeš na řadu, tak se nelekni, že třeba až odpoledne. Operace je pod narkózou, budeš v ní asi deset minut, ani ne. Budeš mít divoký sny 🙂 Pak tě probudí a za hodinu tě přinutí vstát pod dozorem sestry. Bolesti mít nebudeš, věř mi. No a třetí den po vizitě frrrr domů 🙂 Pak si ještě do Motola pojedeš extra pro závěrečnou zprávu. Jo a budeš zas v šestinedělí 🙂
Jsi v péči jednoho z největších odborníků, na to mysli a uklidňuj se tím.