Ahoj, 11.4.2016 jsem podstoupila revizi (anembryomola). Do dnešního dne nepřišla menstruace. Před čtyřmi dny 26.5.2016 mi doktor píchl agolutin (podle ultrazvuku sliznice roste, děloha je čistá, vše se zdá být ok).
Prosím, má některá z vás zkušenosti s tím, za jak dlouho po aplikaci přijde menstruace? Doktor říkal, že by měla dorazit do 10ti dnů. Sestřička mě připravila na 14 dnů. Kamarádka mi řekla, že jí MS přišla hned druhý den po aplikaci. Chápu, že je to u každého různé, ale i tak bych si ráda přečetla Vaše zkušenosti 😨
Revize 28.8., Agolutin 5.10., MS 11.11. - fyzický důvod pro absenci MS nebyl, sliznice byla vysoká, jen tělo se s tím obtížně vyrovnávalo - byla to během 4 měsíců druhá revize (první 24.4.2015). Jestli byla ovulace netuším, po druhé revizi jsem jí už nepoznala, testy jsem nedělala....
@lentixx mám stejnou diagnozu jako ty, také anembryomola..co ti dr řekl k tomu prosím...mě že se to stává a nemohu to ovlivnit...poslali vzorek na histologii zda tam není třeba probém genetický a tak, ale že s největší pravděpodobností nic nezjistí....jinak s menstruací nevím já byla minulý týden, ale pokud je vše čisté a sliznice v pořádku, důvěřovala bych tělu prostě to chce čas
@darinka84 ahoj. Take rekl, ze se to stava. Ale ze se to muze stat jen jednou! Pry se to neopakuje. A ze je dulezite, ze vime, ze je telo schopne otehotnet, ze je ve pruchozi, a tak dale. Vysledky z histologie jsem mela v naprostem poradku. Jen me trapi ta menstruace. Od podzimu bychom chteli zkusit stesti znovu. Byl to nas prvni pokus.. me i pritelovi je 27 let, takze i tento neuspech je podle doktora vlastne uspech - jak jsem uz psala, ze je telo schopne otehotnet.
Ahoj já byla na revizi 29.12.2015,v únoru kolem 6teho mi píchli agolutin, MS dorazila 13.2.,dalsi 12.3.,dalsi až s 2tydenim zpožděním, a teď opět zpoždění, byla mi zjištěna cysta na vaječníku, 23.5. mi dr píchla agolutin a zatím nic, říkala že do 14ti dnů by měla MS dorazit...
@lentixx váš první pokus? tak my se snažíme už 4 roky a přišlo tohle 😀 už se tomu směju...hele tělo si poradí jen mu musíme dát čas, nefunguje občas jak hodinky na naše přání vlastně jsou tělu naše přání většinou ukradené...menstruace určitě dorazí chce to trpělivost...no my máme za sebou ruzna vyšetření i genetiku takže u nás je vyloučeno že by byl problém kvui tomuhle..ale říkal, že šance že se to bude opakovat není nijak zvýšena oproti jiným ženám..a tuto info jsem i četla...ne že se to určitě nestane, ale že to riziko není nikterak vyšší jak u ostatních...držím pěsti....
@lentixx věřím že ano..my počkáme do léta a pak jdeme do car na IVF..ěla jsem před stimulací už v tom dubnu a zjistila jsem že jsem těhotná..ale necchi už tomu dávat volný průběh i když se zadařilo..a nejsem už nejmladší navíc 😀 ty máš spousty času a navíc taky bych to považovala za úspěch že se zadařilo..hlavně to chce klidnou mysl a zapomenout rychle na to co se stalo 😒
Tak tyden po injekci a nic...
@mikush Přeju ti jen to dobré ;) Dej pak vědět, jak jsi dopadla na kontrole, jestli je cysta pryč a to pobolívání co máš ted byla jen falešná bolest - třeba jen předvoj menstruace a o nic nejde.
Já jsem se dočkala dnes, 10.den po injekci agolutinu. Konečně !!!!!! Bez jednoho dne po 8mi týdnech od revize.
Chci nechat proběhnout ještě další 2 a pak zkusíme štěstí znovu.
A jeste me zajima, zda jste na injekce pak chodily porad, nebo pak po mesici prisla klasicka menstruace - i s predchazejici ovulaci