Ahojky, snažíme se o miminko, ale mám nepravidelnou menstruaci, tak mi Mudr napsala Agnucaston na upravení. Nikde jsem se nedočetla vedlejších účinků. Máte s tím nějaké zkušenosti? Beru ho necelý měsíc. Menstruaci jsem měla takovou nijakou.. slabou, krátkou a díky bohu bez bolestí. Ale teď se mi dost motá hlava, bolí mě podbřišek, o nevolnosti ani nemluvím. Test mi vyšel negativní.
Nevíte, je vůbec vhodné při braní těchto "bobulí" těhotnět? Nemůže se případnému plodu nic stát?
nic se v něm nepíše, co bych chtěla vědět ☹
V odkazech se píše, že není vhodné brát v těhotenství. Z toho bych chápala, že při případném snažení to nevadí. Jinak bych se ale zeptala svého gynekologa,pokud bych měla obavy.
začnu řešit ;) ale i tak díky. 🙂
Slyšela jsem,že se dává i na zvýšené ochlupení, je to pravda? Máte někdo zkušenost? Dekuji
@lupinda tohoto přípravku bych se nebála. Jsou to čistě bylinky žádná chemie. Je dobrý na lehké úpravy cyklu, hlavně hormonální povahy, umí si poradit s lehce zvýšenou hladinou prolaktinu.
Jakmile budeš těhotná, musíš to vysadit, jinak to naopak otěhotnění podporuje 😉
Mám s ním jen nejlepší zkušenosti. Ba naopak díky němu žádný pms příznak a srovnal vše naprosto dokonale. Dokonce i akné skoro zmizelo a ochlupení netuším, to by se poznalo asi za mnohem delší dobu. Co jsem se dočetla, tak i dost žen na něm otěhotnělo, takže já bych se ho vůbec nebála a ty příznaky jsou třeba něco co s tím vůbec nesouvisí.
Já jsem si z plodů agnus castus (drmek obecný) dělala tinkturu, během měsíce dvou mi srovnal nepravidelné cykly a bez problémů jsem otěhotněla. Nic zvláštního jsem nepozorovala, krom toho že zabral.
já brala přímo agnucaston tablety, několikrát, musí se brát minimálně 3 měsíce. Upravil mi cyklus, měla jsem slabší MS. žádné nežádoucí účinky.
samé pozitivní zprávy 🙂 to jsem ráda. A o ochlupení žádné změny nevidím a doufám že to tak i zustane :D
tak pozoruji slabší a o 8 dní srovnanou ms a když to napíšu otevřeně.. (jsme přeci jen mezi ženkýma 🙂 ) tak i nechuť k sexu. Celý den se těším jak malá veverka a až přijde na věc, kde nic tu nic ☹ A to jsem si pochopitelně vyslechla trojí podezření.. že to teda způsobují ty bobule, že někoho mám a nebo že mě přítel už nepřitahuje..
Tam nebyl příbalový leták?