Agnucaston, máte zkušenost?

lupinda
1. bře 2016

Ahojky, snažíme se o miminko, ale mám nepravidelnou menstruaci, tak mi Mudr napsala Agnucaston na upravení. Nikde jsem se nedočetla vedlejších účinků. Máte s tím nějaké zkušenosti? Beru ho necelý měsíc. Menstruaci jsem měla takovou nijakou.. slabou, krátkou a díky bohu bez bolestí. Ale teď se mi dost motá hlava, bolí mě podbřišek, o nevolnosti ani nemluvím. Test mi vyšel negativní.
Nevíte, je vůbec vhodné při braní těchto "bobulí" těhotnět? Nemůže se případnému plodu nic stát?

andrejka3741
1. bře 2016

Tam nebyl příbalový leták?

lupinda
autor
1. bře 2016

nic se v něm nepíše, co bych chtěla vědět ☹

andrejka3741
1. bře 2016

V odkazech se píše, že není vhodné brát v těhotenství. Z toho bych chápala, že při případném snažení to nevadí. Jinak bych se ale zeptala svého gynekologa,pokud bych měla obavy.

lupinda
autor
1. bře 2016

začnu řešit ;) ale i tak díky. 🙂

rips
1. bře 2016

Slyšela jsem,že se dává i na zvýšené ochlupení, je to pravda? Máte někdo zkušenost? Dekuji

blondynka400
1. bře 2016

@lupinda tohoto přípravku bych se nebála. Jsou to čistě bylinky žádná chemie. Je dobrý na lehké úpravy cyklu, hlavně hormonální povahy, umí si poradit s lehce zvýšenou hladinou prolaktinu.
Jakmile budeš těhotná, musíš to vysadit, jinak to naopak otěhotnění podporuje 😉

whitechocolate
1. bře 2016

Mám s ním jen nejlepší zkušenosti. Ba naopak díky němu žádný pms příznak a srovnal vše naprosto dokonale. Dokonce i akné skoro zmizelo a ochlupení netuším, to by se poznalo asi za mnohem delší dobu. Co jsem se dočetla, tak i dost žen na něm otěhotnělo, takže já bych se ho vůbec nebála a ty příznaky jsou třeba něco co s tím vůbec nesouvisí.

andelka
1. bře 2016

Já jsem si z plodů agnus castus (drmek obecný) dělala tinkturu, během měsíce dvou mi srovnal nepravidelné cykly a bez problémů jsem otěhotněla. Nic zvláštního jsem nepozorovala, krom toho že zabral.

emisekkk
1. bře 2016

já brala přímo agnucaston tablety, několikrát, musí se brát minimálně 3 měsíce. Upravil mi cyklus, měla jsem slabší MS. žádné nežádoucí účinky.

lupinda
autor
3. bře 2016

samé pozitivní zprávy 🙂 to jsem ráda. A o ochlupení žádné změny nevidím a doufám že to tak i zustane :D

lupinda
autor
21. bře 2016

tak pozoruji slabší a o 8 dní srovnanou ms a když to napíšu otevřeně.. (jsme přeci jen mezi ženkýma 🙂 ) tak i nechuť k sexu. Celý den se těším jak malá veverka a až přijde na věc, kde nic tu nic ☹ A to jsem si pochopitelně vyslechla trojí podezření.. že to teda způsobují ty bobule, že někoho mám a nebo že mě přítel už nepřitahuje..