Ahoj, řešili jste někdo tento problém? Manžel byl na spermiu a všechny hodnoty má celkem v pohodě, tzn. spermií dost, kvalita ok, ale nemůžou se hýbat skrz hustý hlen :( Byl mu doporučen ACC na ředění hlenu, máte zkušenosti? Jinak doktor prý řekl, že přirozené oplodnění je v podstatě nemožné. U mě to navíc vypadá na počínající PCOS, takže se začínám obávat, že to s těhotenstvím bude běh na dlouhou trať...
My jsme měli dobrou zkušenost s Ambrobene na stejný problém.
Tak snad to bude fungovat 🙂 A jak to vasi chlapi uzivali? Asi to chce vice dni, aby to zabralo...
My měsíc a podle dávkování.
Jako že vám to za měsíc zabralo a otěhotněla jsi? 🙂 Právě by mě zajímalo to dávkování. ACC píšou jedna tableta denně, ale jak dlouho? Týden před plodnými dny nebo pořád v kuse celý měsíc? To by se asi nemělo ne, zas nechci aby se ládoval chemkama zbytečně...
Tak já to nasadila nám oboum od cca 10 DC myslím na tyden. Nevim, jestli pomohlo toto, ale končim 6 měsíc 🙂
Vážně? Tak to jsem nevěděla, patřím k lidem, co léky moc neužívají (snažím se řešit spíš přírodní cestou), ale jestli to má pomoct našemu problému, tak to teda asi zkusím jíst taky 🙂
Jo vážně 😁 fakt nevim, jestli to bylo právě tím, cvicila jsem i Mojžíšku...Manžel právě měl hustší sperma a mě toto někdo poradil, tak jsem si řekla jeden cyklus to zkusime...A ještě jsem ten cyklus jedlá asi 5 dni po ovulaci ananas 🙂 to taky prý zabírá.
doporučuji při styku plodný gel conceive plus!
@bluekobylka Na Mojžíšovu metodu jsem objednaná, 2 kamarádky taky otěhotněly po ní, bohužel paní je tak vytížená, že jdu až koncem února...
Já tenkrát taky čekala dlouho, je lepší ale jít opravdu k profesionálce...já zacla myslím.v březnu a v červenci jsem měla poslední menses...Zkus do té doby ACC, ženský caj- v lékárně, pít kontryhel v první půlce cyklu a uvidis třeba se zadari.
@kristy82 jo a ten gel jsme měli taky 🙂
ale tomu samozřejmě ještě vitaminy.. ja fertilcare manzel fertilmen a ja ještě nosifol.to vse jen mesic
@keny123 My bereme dopňky už 8. měsíc (já listovku, Gynex (ten teda teprve 2.), manžel Fertilman a teď nově Macu), nedávno se přišlo na ten manželův problém, takže mi momentálně jde hlavně o to, jak napomoct spermiím vymanit se ze zajetí hustého hlenu, tak ten lubrikant asi taky vyzkoušíme, aby se jim lépe plavalo 🙂
Jj, určitě vyzkoušet ACC, ten zabírá na "ředění" 😉