4měsíční miminko má rýmu

petkuskahub
19. říj 2017

Dobry den, muj 4 mesicni syn ma teplotu a rymu (nekdy zakasle, ale to jen malo). Myslite ze bych mela jit k doktorce? A co bych mimi mela dat aby se mu ulevilo. Dekuji

laskonka85
19. říj 2017

Dobry den,nedávno jsme bojovali s rymou u nasi 3 mesicni dcerky.Mela jen rymu a občas zakaslala.Teploty nemela.Ale jelikoz jsem uzkostliva matka😀 vzala jsem ji k dr.Kvuli tomu kasli,který byl z toho jak jj hleny tekly do krku.Na rymu -zvednout postylku-podeprit,zvlhcovat vzduch,coz ted kdyz je hnusne ,staci kdyz budete casto větrat.My v noci spime pri otevřeném okne.No a kapat ouixx a nasivin pro mimca.a odsavat _za me spokojenost s odsavackou na vysavac.Nevim jak vysoke ma vase miminko teploty a jak dlouho...

zmrzlinka
19. říj 2017

Ja pri rýmě stikam do nosanku STERIMAR pak odsaju odsávačkou na vysavač a na konec kapu Nasivin.
Taky zvlhčuji vzduch a zvyšuju polohu na spaní.
Jestli ma teplotu tak určitě zajdi k doktorce nebo ji zavolej a domluv se.
Držím palce.

lucie_91
19. říj 2017

Dcerka měla rýmu, když jí bylo 14 dní, odsávali jsme, protože byly velmi husté hleny, a k tomu Nasivin pro miminka a na teplotu nic, u miminek je normální teplota do 38°C, sráží se obvykle až od 39°C (samozřejmě dle stavu dítěte, některému je zle při 38,5°C tak se to srazí tehdy). Za pár dní byl klid.

8slunicko6
19. říj 2017

Ten kašlík je nejspíš zadní rýma-zkusilambych kapičky-třeba Libenar, to jsme dávali my+dle teploty čípek... Od 38°C bych srážela-takto my to bylo řečeno pediatrou... Jinak pokud má rýmu tekutou tak odsávat, ale ne zbytečně často...měli jsem to za poslední měsíc také...