4 měsíce po kyretáži a stále nízká sliznice

jancanov
25. říj 2014

Ahoj Holky,
v červnu jsem prodělala kyretáž dělohy po zamlklém těhu. Týden na to, jsem šla na výkon znovu pro zbytky placenty.Minulý měsíc jsem znovu otěhotněla, ale v 5tém týdnu o to přišla, jelikož sliznice je prý hodně nízká. Dr. říkala, že je to způsobeno kyretáží, a proto mám ještě tak 4 měsíce počkat. Máte s tím někdo zkušenost? Vím, že se říká, po kyretáži počkat alespoň 3 měsíce než znovu otěhotníte, což jsem dodržela. Jak podpořit růst sliznice přírodně?

pulecp
26. říj 2014

@jancanov Fyzické potíže odrážejí a souvisí s emoční oblastí (strachy, vzteky, pocity viny...). Pracuji s emoemi a stresy prostřednictvím skype nebo radím, jak si pomoci samy (ve skupině Emoční terapie - předtím doporučuji přečíst manuálek FasterEFTu ve článku na mém fotoblogu.

klaaaara
26. říj 2014

Ahoj, já měla nízkou sliznici po kyretáži zhruba rok. Ale já ani neovulovala ten rok. Pomohl až clostilbegyt, po kterém mi vyletěla sliznice na maximum a i ovulka chodí. Jinak jsem slyšela, že k růstu sliznice pomáhá kontryhelový čaj. Nemám osobní zkušenost, ale zkouškou nic nepokazíš. Já ho piju teprve měsíc, kvůli tomu, že už se snažíme 2roky(s jedním zamlklým) a potom pořád nic. Držím palce ať se co nejdříve zadaří. 😉

jancanov
autor
9. lis 2014

@klaaaara Ahoj Klárko, začala jsem pít kontryhelový čaj tak uvidíme co se bude dít. 🙂 Jen jsem měla strach, zda někdo nemá zkušenost takovou, že sliznice už nenaroste ani po lécích. Zatím mi tedy dr. žádné nenapsala, jen prý mám dát tělu tak 4 měsíce čas, aby se vše vrátilo do pořádku. Také budu držet palečky, ať se u vás brzy zadaří a budu ráda, když napíšeš, jak pokračujete 🙂

klaaaara
10. lis 2014

Ahoj Jani, tak jeste pořád nejsi v kupě to mě mrzí, ale ještě je relativně brzy a určitě se brzy dá vše do dobrých kolejí. Kontryheluji uzp třetí cyklus a zatím rozdíl na sobě nepociťuji. Už bych si tak strašně moc přála najít na tt //. Snad se brzy nám všem snažilkám povede. Dej vědět jak pokračuješ časem.
@jancanov

jancanov
autor
10. lis 2014

Ono se dá na sobě něco poznat? Asi moc né, co? Pokud se Ti zvýšila sliznice, tak to ti potvrdí jen dr. na ultrazvuku, že? 😒 nejraději bych chodila každý měsíc na kontrolu, jestli už všemu můžeme nechat volný průběh. 🙂

klaaaara
11. lis 2014

@jancanov zvýšenou sliznici na sobě si myslím nepoznáš. Já když ji po revizi měla jen 3mm vysokou, tak jsem chodila k dr každý měsíc na kontroly jestli už vyrostla. Brala jsem kde jaké léky, všemožné injekce a nic nepomohlo. Až po roku narostla po clostilbegytun takže já na něj nedapm dopustit je to zázrak. ;)

jancanov
autor
11. lis 2014

Asi se zkusím za dva měsíce k dr. objednat a pokud sliznice bude stále nízká, nechám si také něco napsat. 🙂

jancanov
autor
12. pro 2014

Ahoj Klárko, tak si s manželem dáváme pozor a já dnes, den před MS, mám pozitivní test. 😒 Vždy jsem měla ovulku zhruba 20tý den cyklu a teď jsem musela mít někdy kolem 10tého dne, jelikož pak už jsme používali kondom. Jsem z toho dost vykolejená, jelikož je to určitě brzy a sliznice nebude OK. Teď se uvidí dalších 10dní, jestli se to udrží nebo ne. A co u Tebe nového?

klaaaara
15. pro 2014

Jani, moc ti gratuluji a držím palce at je vše v pořádku, jak už jsem psala v tvé jiné diskuzy. Hlavně hlavu vzhůru a pozitivní myšlení, zajdi si co nejdřív k dr at ti da nějaké prášky na udržení. Věřím ze bude vše v pořádku. Jinak u me není bohužel nového nic, každý měsíc čekám ze MS nepřijde a ta mrcha vždycky přijde. ☹ v lednu jsem objednána na gyndu a začneme s tím něco dělat, dva roky snažení už me vyčerpávaji. ☹ Tak doufám, ze brzy taky na TT uvidíme //. Držím ti moc palce a určité dej vědět jak jsi na tom.
@jancanov