Holky sem 3 roky po sterilizaci a nedostala sem to už to bude měsíc test vyšel zatím negativny a nevím co mám dělat na gyndu sem objednaná Aš na leden nevíte někdo co by to mohlo být nebo čím a prsa mě bolí ale nic víc
@terezkakvacova pardon, já špatně pochopila otázku...
Zajdi si na gyndu, takhle asi nic nezjistíš.
@terezkakvacova prodelaná nemoc ,stres,málo spanku,cysta,zánět jako muže to byt fakt cokoliv jelikož jsi po sterilizaci těhotenství to určitě nebude
@terezkakvacova když je test negativní, těhotenství to nebude... Jinak ale ohledně toho, že dítě mít určitě nemůžeš, když si po sterilizaci, bych úplně nesouhlasila... Tedy záleží, jakym způsobem byla sterilizace provedena. Já mám podvazane vejcovody, což mi dělali při druhém císaři. A až potom jsem se dozvěděla, že se svorky mohou uvolnit, hlavně když se to dělalo při cs, kdy je vše trochu nateklé.. to nestrasim, jen že těhotenství, i když s velmi malou pravděpodobností, možné je i po sterilizaci 😉 u tebe to však bude něco jiného, s čímž bohužel neporadím. Tak držím palce, ať je hlavně vše v pořádku a zkus se tím moc nestresovat 😉
@terezkakvacova pokud si po sterilizaci tak dite prirozene mit nemuzes , takze tehotna urcite nebudes … 👍🏼 Zajdi na gyndu tam ti reknou vice 🙏