2. revize, jak jste to řešily? Nějaká vyšetření?

martmus
3. dub 2018

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jestli měl někdo stejný problém. Už podruhé se mi stalo, že jsem otěhotněla, ale bylo to bez srdeční akce. Takže jsem musela jít na revizi. Zajímalo by mě, jak jste to řešili? Nějaká vyšetření? Zjistili jste čím to bylo?
Děkuji

zzzzuuuuzzzziiii
3. dub 2018

Byla jsem tehotna petkrat. Deti mam dve. U dcery jsem proste verila, ze to dobre dopadne. Doktor nam rekl, ze se to stava. U syna jsme se nechaly poslat od gynekologa do car na vysetreni a na konec nam zjistily problem a pomohly nam. Drzim palce, drzte se!

janapetrvalska
4. dub 2018

bohuzel take v loni zamlkle tehu v 9tt revize, a nyni v breznu cca 4tt samovolny , lekari to berou jako biochemicke kdyz nic nevideli na ultrazvuku. no byla jsem spatna z toho, a doktorka mi nabidla vysetreni genetiku, atd. ale ze spis se to resi az po 3x potratu, ze by to zatim zhodnotila jako nahodu. Za 14byla kontrola ze si teda reknem jestli vysetreni. no ja jsem pozitivni clovek rozhodla jsem se verit ze to byla nahoda a ze se jeste nebudu stresovat vysetrenim, dame tomu cca pul rok, snad se zadari a vydrzime uz..
beres nejake vitaminy nebo neco na podporu?

martmus
autor
5. dub 2018

Brala jsem asi 3 měsíce před početím Femibion, a když mi došel, tak kyselinu listovou. Nám dr. doporučila genetiku. Řekla mi, že by to mohlo být věkem (34). Kamarádka mi právě říkala, at si ještě nechám udělat hematologii. Tak jsem právě chtěla vědět jestli to někdo neřešil ještě něčím jiným. Moje dr. je taková neakční. Už máme 3 letou dceru, u které bylo těhu uplně v pohodě, ale předčasný porod ve 33+4 tt. Možná by to mohlo mít souvislost.

janapetrvalska
5. dub 2018

aha no moje je akcni, ale rekla mi ze by to jedte zkusila ale ze pro muj klid me posle uz na vysetreni.. ja jsem bezdetna 32 let .. tak tomu dam jeste sanci .. ale pokud mate ditko rekla bych ze taky asi nahoda , predcasny spis je z duvodu odlouceni placenty , cipek atd. takove ty veci spis ne geneticke .. v porodnici nerekli proc predcasny ? Ale chapu pro klid duse..genetika, hematologie, imunologie vse z krve a dotazy na nemoci v rodine , tak me to vysvetlila doktorka

martmus
autor
7. dub 2018

Právě, že celé těhu bylo u dcery v pohodě. Bez problémů a nikdo mi neřekl, čím ten předčasný porod byl způsoben. Já si stojím za tím, že jsem si ji vykýchala. Celou neděli jsem hodně kýchala (jsme alergik mimojiné na pyly) a v neděli v noci to začalo. Ale dr. se to moc nezdá. Chtěla jsem vědět o jaké vyšetření si říci. Náhoda to třeba mohla být, ale vzhledem k tomu, že mi je 34 a by potraty byly během 11 měsíců, tak jsem ráda, že mi tu genetiku napsala.

veronikanel
7. dub 2018

Jsem po 5ti potratech.. Jako důvod se ukázalo onemocnění krve - leidenská mutace.Způsobovala trombózky v placentě a ta neživila mimi.Dnes jsme ve 23tt a od začátku těhotenství si píchám léky na ředění krve..
Hodně mě hlídají i na genetice,mám za sebou AMC,...