Ahoj holky nez zacnu panikarit chci se zeptat prvne vas jestli jste zažily některá něco podobnýho. Už 14 dni cekam na MS, pritom mam porad bolesti v podbrisku jako nych uz to mela dostat, ale furt nic. Cca asi pred tydnem jsem mivala casto vytok.. Ale testy mi porad ukazuji negativ.. Vicemene neni mozna abych byla tehotna, davame si pozor, vetsinou mame kondom (prasky neberu) ale sem tam jsme si pri predehre hrali bez.. Tehotenstvi bych asi vyloucila. Muzou to byt treba cysty? Moje doktorka je takova, ze mi vesmes nic nerekne..
Zdravím dámy, já mám zpoždění 15 dní.. Ale vysazovala jsem antiko kvůli otěhotnění. Celým měsíc mě bolí v kříži (někdy se mi až těžko vstává z postele), bolesti v podbřišku (jako při mens.) a do toho bolestivá prsa. Odpověď lékaře: Těhotná nejste, jde jen o hormonální nerovnováhu a píchnul mi vyvolávačku... Takže tak 😉
moje mudr. mi také udělala vyšetření a těhotná nejsem, mám přijít na vyvolávačku, ale pořád mi na to nějak nevychází čas.... dostanu to potom normálně, nebo to bude třeba silnější a bolestivější? a jak dlouho po injekci bych to měla dostat? doktorka mi k tomu vůbec nic neřekla 😒 😒 😒
Když už jsme u toho, já žádné info taky nedostala, ale přesně po týdnu se mi rozjela potvora 🙂 Jsem akorát tak divně nafouknutá, bolestivější zatím není.
tak sestřička říkala, že do 10 dnů by měla přijít... je to 11 a pořád nic ☹
@kristynka410 ahoj...tak jak jsi dopadla? Já mám dnes 16. den po termínu, lehké bolesti v podbřišku, motání hlavy a celodenní lehké nevolnosti - 2 testy negativní...na vyvolávačku jít moc nechci...díky
ahoj, nevím jestli tuto diskuzi ještě sleduješ, protože už je to nějakou dobu, co jsi dotaz psala... jsem ve stejné situaci, 3 testy negativní, zpoždění už 27 dní, chystám se k doktorce a bojím se, co by to mohlo být... jak jsi dopadla?