Doporučení nějaké muže gynekologa, prosím? Mám doktora Mindžáka a katastrofa.
@martt mrknu na nej. Děkuji.
@lucies2023 za mě taky Mudr. Boudys z GYN-MA. V ordinaci se střídá s Mudr. Haladovou, ta mě teď měla v péči celé těhotenství a taky super.
Já od Mindžáka utekla k Bestvinovi.Obrovsky rozdíl.
Má ordinaci na Ulrychovi náměstí na poliklinice 1
Dr Štěpán https://mudrstepan.cz/
@lucies2023 V těhotenství šla ségra k Bestvinovo na screening a musím říct (tehdy jsem byla já s ní) a byl skvělý. A za mne to jsou "Štěpánovci". Moje maminka v době těhotnetsví s nejstarším bráchou, byla u nejstaršího (tatínka), když začínal a byla spokojená. Já jsem byla pod křídly Martina (pak má ještě staršího bráchu) a velká spokojenost. On mi bohužel v prvním těhotenství oznamoval úmrtí syna v bříšku a v dalším těhotneství se o mne staral. I ted k němu stále jezdím (mám zbytek placenty). Taky zvažuji přestup, ale jsem u Duškové.
@pakeros no Mindžák, to je hrůza co? 😅
@martulka88 o Duškové už jsem taky něco zaslechla od kolegyně.
@lucies2023 strašný,empatie nula.Hlavne když de jedna o peníze to slyší 😀
Nechápu jak se tam vydržela 2 těhotenství
@lucies2023 jezdím k ní jen na roční kontroly a stačí mi to. Ségře nesedí sestra, já po poslední peripetii s propustkou, mám problém s mudr. Manželovi uznávají propustky, když jdu např.na gyn a ona nedokázala pochopit, že propustka je na manželovo jméno a né moje. Když člověk nic moc nepotřebuje, je to v pohodě. Chodím k ní ještě z dob, kdy tam byla původně Kolomazníková (nejsem si jistá příjmením), ke které jsem začala docházet od 18. A jelikož po porodu nechci chemii, tak asi nejsem pro ni dobrý pacoš nebo nevím. Zlatý Štěpán a asi zvažuji, zda bych se ho nezeptala v září, koho by mi doporučil, že zvažuji odchod.
@pakeros joo na peníze je rychlej. Už ho nechci ani vidět 🤣
@martulka88 co si o sobě někteří mysli je hnus. Ještě, že v dnešní době si člověk opravdu může vybírat. Už jsem koukala na toho doktora Boudyše. Tak snad.
@lucies2023 Alena Kubečková v Lipkách. Empatická, ale upřímná, citlivá, milá a hlavně důkladná
@sami28 ale bohužel žena. Ja se před ženami stydím 🤭 ale děkuji Vám.
@lucies2023 ahaa, tak ja to mam opacne 😀
Rešlová
@lucies2023 Za sebe můžu doporučit MUDr. Luděk Boudyš GYN-MA s.r.o v Malšovicích. V ordinaci se střídá ještě s jednou paní doktorkou , ale ta nevim nevim jaká je.