Prosím máte někdo doporučení na dobrého doktora? Příjemného. Co vysvětlí a hlavně nejste od něj za 5 sekund i s prohlídkou hotový. Nenutí těhotenské balíčky, HA při prvním problému. Mám skvělého v Praze, ale při případném těhotenství dojíždět nechci. Znám v Hk jen paní doktorku Kárníkovou a tu opravdu nechci. Děkuju ta zkušenosti a tipy.
Jedině dr Bestvina, je nelepší pod sluncem, jezdim za ním 70km.. ✌️
Jezdím mnoho let k doktorce Duškové - za mne spokojenost. Jinak ještě skvělý doktor je dr.Štěpán Martin (pracuje v porodnici) - gynekologii dělá i jeho otec a bratr - s těmi zkušenost nemám (moje mamka zažila otce a říkala, že byl skvělý). A dost se chválí Bestvina - ségra byla u něj kdysi na screeningu a byl velmi příjemný.
@fenynek ja chodim k pani doktorce Alene Kubečkové. jsem naprosto spokojená. pracuje i v Sanusu, ale na Bavlně ma svoji ordinaci. ma dobry ultrazvuk, dela i screeningy, je mlada, pokrokova a hlavne mi nikdy nic nenutila, vzdy me vyslechla a vse perfektne vysvetlila. a jeste teda pokud se chystas na tehotenstvi, tak zadny tehotensky balicek mi nikdy nenutila, platila sem je 1. screening, ultrazvuk mi dela pokazde (ted sem tehotna) a super je, ze hned vedle je laborator, takze na odbery a test na cukrovku sem nikdy nemusela nikam extra.
Dr. Martin Štěpán, za mě spokojenost, ale jeho hlavní práce je na porodnici, soukromou praxi má jen vedlejší..a i jeho bratr a otec jsou dobří... a naopak naprosto nedoporučuji dr. Farraga
@fenynek Já chodím k Mudr.Luďek Boudyš v Malšovicích. Za mne super lidský přístup a když jsem čekala druhého syna a byla jsem u něj na kontrole s tím, že jsem se ho ptala jestli si mohu vzít nějaký prášek na bolení hlavy , že mne strašně bolí hlava. Tak mne pak ještě sám od sebe odpoledne volal jak se cítím jestli mne ta hlava trochu polevila.
@fenynek Kdyby nebyl problém dojet kousek dál, tak v Dobrušce je dr.Bejdová, naprostá spokojenost.
Take chodim MUDr.Boudys a celkova spokojenost.
@fenynek Já jezdím do Opočna a naprostá spokojenost 🙂 https://gynekologieopocno.cz/blog/cenik.pdf#nas...