Ahoj všem, není tu někdo kdo má Angel sounds a půjčil by ho na zkoušku. Než si objednám svůj popřípadě. Díky za pomoc
Na tušení nedej. 😉 Taky jsem ho měla, koupila jsem si angelsounds přes bazar a slyším srdíčko od 14 týdne. Uklidňuje mě to dost.Prodam ho pak za stejnou cenu. Taky to tak zkus. 😉 Držím palce, aby ses uklidnila a bylo vše v pořádku.
@alik20 ne blbost to neni, vim kde je tepna a vim kde jsem nasla miminko! V 8+6 jsem ho nasla poprve pak mam dalso zaznam 9+4 a opet miminko! Neznamena ze kdyz se to nepovedlo nekomu jinemu ze jsem ho take nenašla... Vazne nemam rada lidi co me presvedcuji o opaku... Skoda ze nevim jak sem ten zaznam nahrat
A tak ho někdo neprodáváte? Z HK tu asi nikdo není koukám.
Podivej se na Marketplace na fb a nebo tady na bazaru.
Zbytecne skodlive utz doppler zareni pro miminko. Zkus trosku duverovat svemu telu a zbytecne miminko netrap 😉 Pro vice info (pro kohokoliv, kdo by to chtel rozporovat) si muzete procist clanek o skodlivosti nadbytecneho utz zareni v tehotenstvi na mem profilu.
Já našla poprvé dnes a to jsem 9+2tt a je to na 100% ono, to se nedá s ničím splést. Pro můj klid jsem si to srovnala i dalšími videi např. na youtube a je to ono 😍. Bože, mám radost, už jsem začala šílet zase 🙈.
@tynule123 Je toho plný marketplace na fb, tak mrkni tam. Doporučuji, používala jsem ho i u dcery skrz málo časté kontroly.
Taky jsem ho našla uz kolem 9tt. Rikala jsem to i doktorovi a ten mi řekl, že když ho nebudu hledat kazdy den a poslouchat dlouhé minuty, skodlivost je irelevantní. Mala se narodila a je ok.
@krupka3 mého doktora, primáře, jem se na to ptala, řekl ze pokud to nebude kazdy den x minut, je to v pohodě a mala je ok. Navic pokud někdy někdo zažil treba zt, jako já, pri 1.screeningu, těžko někdo pochopí tu hrůzu, šok, zklamání, tohle zjistit pred manželem, kdyz tam jdeš a těšíš se na první video. Takze ne, nesouhlasím ze to ma negativní vliv a mas věřit tělu
@tynule123 ja z hk jsem, mam ho doma, ale snad ho za chvíli zase využiji. Koukni na fb, je tam toho mraky
@lachtanice86 nechceš mě ho jednou půjčit? Strašně se děsím. O víkendu jsem měla hrozný stresy, musela jsem nejlepší kamarádce něco říct a bojím se, aby to malý neodnesl, pitomý stresy. A to se jinak snažím nestresovat.
@tynule123 stresy na to vliv nemají, fakt ne
@tynule123 ja ho mela, je neco slyset az tak od 20tt, a bylo to super