Senyum Clinic nebo Schill?

agnes_123
16. kvě 2022

Dobrý den,
Máte zkušenosti s těmito klinikami? Ošetření zubů u dítěte. Děkuji

tez83
16. kvě 2022

@agnes_123 my chodíme do Senyum normálně k zubarce.Syn,kterému bude za chvilku 13 let se boji odvrtani kazu,a paní doktorka nám sdělila,že se nenechá pokousat (což chápu).Nabídla analgosedaci za deset tisíc,to mi přijde hodně.🙈

agnes_123
autor
17. kvě 2022

@tez83 Senyum je ale ještě z těch levnějších klinik🙂 Ve Schill by to stálo dvakrát tolik.

fifinka2020
4. črc 2022

@agnes_123 hezky den, můžu se zeptat, pro co jste se nakonec rozhodla, případně proč? Také teď řešíme, tak budu ráda za aktuální zkušenosti, děkuji 🙂

ehgv
4. črc 2022

Dobrý den, píši aktuální skutečnost - šla jsem s dcerkou 3 roky do Senyum, jedno z důvodu bylo i to že mi ji nikde nevzali. Bohužel když si vyrazila zoubek tak se odstartovala série kazivosti zoubků. Bohužel přišla o 4 horní zoubky a kednu stoličku, která byla už v katastrofálním stavu. Platili jsme 12 tisíc a jsem za to opravdu ráda a vděčná malá nic necítila jelikož ji uspali stehy v pusince má vstřebávající takže za nás super byla na zákroku v sobotu ve 3 hodiny domů jsme se dostaly v 6 a druhý den (včera) ani nevěděla že ji něco s pusinkou dělali. Sestra, bratr i pan doktor s paní doktorkou naprosto úžasný a ten jejich lidský přístup se mi hrozně líbil. My jsme jim opravdu vdeční že zbytek zoubků zachránili (měla další 4 kazy z toho jeden opravdu už hluboký) a naštěstí fajn. Takže za nás jen doporučuji

keplici
24. led 2023

@ehgv zdravím, můžu se zeptat. Malý jde pod narkózu 1.2. dnes jsme byli u našeho lékaře na předoperační vyšetření a ten se mě ptal, jeslti má dělat i krevní rozbor, já řekla, že asi ne, jestli to tam nikde není v papírech. V papírech jsem to nenašla, tak než budu volat, zeptám se Vás, chtěli krevní rozbor? 🙂 Díky 😊