Poradíte dětského zubaře v okolí Novodvorské v Praze 4?

veverkamaminka
31. bře 2017

Ahoj,

Mám k vám holky prosbu. Je tu některá z vás z okolí Novodvorská Praha 4? My jsme z Kamýku Praha 4 a je nám teď 21 měsíců a chtěla bych doporučit vynikajícího zubaře pro cvrčka ať nemá trauma z první návštěvy. Děkuji za radu. Budu ráda . V nejnutnější i z Braníka, ale když se budeme držet okolo Novodvorský ideál.

majaaa82
31. bře 2017

@veverkamaminka Já chodím sem: http://zusv.cz/ Je to na Budějárně, což není tak strašně daleko...

Je to špičkové pracoviště, jsou to naši známí už od generace rodičů. Ale je pravdou, že mají docela nášup, tak nevím, zda ještě berou. Zkus to. A připrav se, že se tam skoro všechno platí. Ale ta kvalita je obrovská, opravdu.

veverkamaminka
autor
31. bře 2017

Děkuji zkusím to, ale je to tam drahé amněco levnějšího by nebylo? A o něčem bližším v Novodvorský nevíš?
@majaaa82 . Jinak je to zatím první možnost na tý Buďárně 🙂

iwet91
31. bře 2017

My chodíme k super zubařce, ale je na teda na Praze 4 , Písařská . . k malé má uplně skvelý vztah a my jsme sni taky maximálně spokojeni

majaaa82
31. bře 2017

@veverkamaminka Nn, jinak nevím o ničem. Drazí jsou, ale ta péče je vyložene luxusní. Léčila mě jeden čas třeba maminka jednoho kamaráda, protože jsem chtěla ušetřit a byl to děs. Takže jsem se zase pokorně vrátila zpět k nim a nejprve jsme napravovali škody, které způsobila. Chodím k Janu S., ten už má hodně plno, ale jeho žena je taky moc šikovná a ta asi ještě pacienty bere, má jich méně.

veverkamaminka
autor
31. bře 2017

Dobře. Tak az se mi uzdraví, teď mu před psali antibiotika a kapky do nosu měl 40 horečky a nespal v noci max vždycky 10 minut a my to samé, zadní rýma mu spadla až na průdušky takže náká chřipajzna. Tak az bude ok a budu s nim na procházce tak ještě jednou prozkoumáme okolí bydlíme tu teprve dva roky. Já jsem z Prahy 6 a tam chodim k zubaře, ale nechci s kočárkem přes celou Prahu. Děkuji holky když tak Vaše zubaře zkusím

veverkamaminka
autor
31. bře 2017

Super již jsem našla přímo v naší ulici ,až se mmalý uzdraví zkusíme. Psala jsem mu mail jestli nemá plno tak co mi v pondělí odpoví uvidíme.