Holky z Opavy, můžete mi prosím doporučit dobrého dětského doktora-doktorku v Opavě? Chodíme k dr. Honkové a přijde mi, že ji jenom obtěžuju. Vždycky je netrpělivá a spěchá. Nikdy si Vojtíka pořádně neprohlídne, jen si poslechne srdíčko, a to je vše. Vůbec se nedívá, jak drží hlavičku atp., prostě vůbec nesleduje jeho psychomotorický vývoj 😉
Ahoj Petkulo, chodíme dr. Filipiové, v poradně je to OK, mívá tam prostor, takže vše probereme, jen jednou mi připadalo, že jsem přišla nevhod, ale měla tam spoustu lidí a nešlo o poradnu a byla asi i pod tlakem, poradnu má ve čtvrtek a tam byl čas vždy, sídlí dole u zimáku, dá se tam dobře zaparkovat a i dojet trolejbusem.Psychomotr. vývoj sleduje - poslala nás cvičit do kojeňáku, ale "zasloužily" jsme si to🙂, taky celkem poslouchá maminky, co jí říkají a umí i poradit, má i fajn sestřičku, u které mám ale někdy pocit, že taky trochu "ordinuje", tak si raději počkám na verdikt paní doktorky 🙂
arteph, dekuji. Divala jsem se na znamylekar.cz a ta tva dr. tam ma dobre hodnoceni. Snad jeste pribira nove pacienty 😒
Uvitam ale i dalsi tipy 😉
ahoj, tak my chodíme k doktorce Křivské je v Kateřinkách za Katkou a jsme s ní 100% spokojení.
Vždycky ráda poradí, doma si napíšu seznam co se chci zeptat a nikdy neodmítne. Nám vyhuvuje i sestřička tam je moc milá.
díky vrtulinko 😉
ahoj mi taky chodíme k mudr. Křivské. Ze začátku jsem s ní byla spokojená a momentálně musím říct, že mě dost zklamala. Nějaký psychomotorický vývoj o tom si může nechat jenom zdát. Rodila jsem s kleštěmi a malý od porodu leží pouze na jedné straně. Od začátku na to mudr. upozorňuji a ona mi stále říká, že je to normál, že se to během 3 měsíce spraví. Taky jsem se ji ptala na hlavičku jelikož ji má sleželou a ona mi tvrdila že ji má krásně kulaťoučkou. Dnes mi to nedalo a šla jsem k neurologovi - no a závěr je takový, že musíme cvičit vojtovku. Malému při porodu natáhly nějaké krční svaly. Neuroložka mi říkala, že je dobře, že jsme přišli, že by to samo neodeznělo a jen by se to dále zhoršovalo.
lilili2 a to lezi jen na zadech nebo na boku? Ve 2. mesici to jeste neni asi nic hrozneho ale asi je lepsi, ze ses sla poradit i jinam. Musela ses nejak objednavat?
Leží na zádech a hlavičku má pořád vytočenou na levou stranu. I během dne se neustále dívá jen na tu jednu stranu (teď jsou i občas vyjímky a se tam koukne na pravo). K té neuroložce jsem se tel. objednala ale nemá smlouvu s všeob.poj. takže vše u ní hradíš. Ale to mi je úplně jedno hlavně aby byl malý v pořádku. Poradila mi i na tu sleželou hlavičku homeopatika. Tak doufám, že zaberou. Každopádně kdybych si mohla vybírat tak Křivskou už ani náhodou - měla by jít na oční nebo do důchodu. Ta neoroložka říkala, že je nejvyšší čas cvičit.
ja sem puvodne chodila vedle Krivske je Jezovicova taky pekna megera 😲 nechal ami malou s prujmem 2tydny a prej vyter neni nutny ..nakonec sme jeli na novor.tam ji to vsecko udelali a mela streptokoka 😝
ségra chodí k dr. zwingerové a nemůže si vynachválit -milá,ochotná,pečlivá -já siji jako děcko taky pamatuju jako milou a vlídnou
ty jsi z Opavy hup?ja si ted pamatuju,z ejsem te u nekoho ze znamejch videla v pratelich na facebooku neznas Davida Hlavacka?sorry off topic
apo: no pocházím z opavy ...a tohoneznám
nikdo kdo by poradil? 😲